Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az elvonási tüneted van a nők terén vagy csak nem jött össze?
Kicsik ne kattintsanak rá!
http://www.youtube.com/watch?f...!
Sajnos a tanulmányaim finanszírozása miatt meg kell válnom tőle.
I.ár 220.000 Ft.
50/6 6,25 PS
üdv!igen azt néztem amúgy a normál mennyi?
nem voltam
Miért, te voltál?
http://cybermotorcycle.com/gal...

Szia raaay énnekem nagyon tetszett az a dkw és nagyon szerettem volna megvenni is mert marhára bejön az egyszerű kkr stílus.De azis elmaradt sok más motorral együtt pl a napokban rs ktm comet stb stb stb stb.Az cup faridom nálam van amúgy :)Sok sikert a dkw-hoz legyél jó és szerető gazdája :)
nincs,odaadtam vkinek

te nem voltal lent movaron megnezni egy dkwt?
akkor frankó frankó alakul a gép.A cup faridomod megvanmég amit adtál :)
alakul,alakul

vastag marzocchi elol,gazos paioli hatul,cup kerekek
NamivanazRS40-elRaaay?
nem utotte le,ajanlatot adott
750-be villámáron leütötte.
Ja meg avval foglalkozzál inkább hogy kifizetgeted a dolgaid.
ez motorra nem jó mert mivel ez ködlámpa kivitel. és teljesen más a fényszórása! ezt tapasztalatból mondom mert nekem isvolt ilyenem és nagyon szar...
az h 750 revvolt kiirva, nem jelent semmit,lehet h a vevo csak 400t ajanlott erte...ennyibe kerul kint egy swd blokk
Azt megnéztem volna mikor adod el ilyen állapotban 5* ennyiért.
A másik meg amit nem tudnak egyesek hogy az üzlet NEM jött létre mert az illető el állt a vásárlástól a túl sok hiányosságra és magas árra hivatkozva. De Slampi kutakodj a leveleim közt és meg is találhatod ha még nem törölte a rendszer.
A motort egy magyar ember vette meg, és ha valaki még hurrogni akar csak hajrá.
De aki a legjobban hurrog az aki teherautó számra hordta ki őket.
Ez a motor fateromé volt, amennyit szeretett volna kapott érte.
Az egészben az a vickes, hogy kb 5* ennyiért eltudtad volna adni :)
Hahah.
Nameg úgy hogy Puch-okat hordanak a határokhoz.
Azistenit!
Gyönyörű!
El tudod küldeni még egyszer a számod? Találkozhatnánk végre.
Adatlapomon ott az e-mailem.
Élménybeszámoló Hollandiábol:
Látogatást tettem www.zundapp.com honlapot és shopot üzemeltető boltban egy hete csütörtökön. A Massnik nevú motoros boltban pénteki és szombati nyitvatartással működik egy Zündapp bolt.
Massnik úr lánya fogadott, bemutatta a cégüket. Lehetőségem volt az emeleti kincseket megtekinteni amiket a fölső szinten üzemelő raktár vitrinjében helyeztek el, egymás hegyén hátán szebbnél szebb Zündappok. A lenti előtérben készytettem néhány fotót. Ezekből némi ízelítő.
A boltos javaslata: nagyon sok mindene van, de annyi féle Zündapp modell van, hogy mindíg a gyári kód alapján rendeljetek. Ellentétben egyéb webshopokkal ők figyelnek arra, hogy az ügyfél tényleg azt kapja amit keres. Nem járnak a német Veteramara, mert van boltjuk.
Elég sok beszállítótól megvették a gyártóeszközöket a Zündapp 1984-es gyár Kínábaavaló telepítése során. Tartanak a megmaradt eredeti alkatrészekből, és Gyártatnak az eredeti tervek alapján.
Mindenkinek ajánlani tudom őket. Évente kétszer májusban és októberber-novemberben szerveznek Zündapp találkozót, ami múlt hétvégén volt, nem messze tőlük. Sajnos nem lehettem ott....
Sziasztok! Nemrég vettem ezt a lámpatestet, épített motorra raknám, csak ugye ház kéne hozzá... Valami ötlet, hogy miből lehetne házat kreálni? (Sajnos nem simson méret...)
Alakul az!