Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjetek 3 an. 😆
Éltoajjal voltam igy.Ketten voltunk.Jovore mar tuti lebontjak a muszkak az azovsztalt. 😂
És meg dobalnak is....... 😂
Most gondolj bele,lehetnel te is a futoárokban...... 😍
http://youtu.be/IBCJ3ItKlAw
Nah tescoba volt......igaz 2 kilot lehetett csak. Pedig kellett volna 5.
Ha kell ha nem ezután mindig veszek egy kilot hogy basznák.meg
Rohadjanak meg....
Én MINDEN alapvető élelmiszer kivitelét a belső fogyasztás mértékéig megtiltanék, ha én lennék a Prezident.
Kurva oroszok.....nincsen cukor.....
Nem az, hanem ahogy. Szépen alszanak, se vér, se agyvelő, se robbanás, se lófasz, szépen egyben vannak és alszanak.
Sri Lankán államcsőd van, ott most bármi lehet.
nem meglepődtem,(kezeit széttáró) mert nem lepődök most már semmin. Csak megjegyeztem(kezeit széttáró)
ezen mi a meglepő? működő demokrácia nem létezik, a gyengébbnek úgy kell táncolni ahogy az erősebb fütyül
teljesen mindegy hogy gazdaságilag vagy katonailag gyengébb
és arról szól egy ilyen szövetség ha valaki nem úgy szavaz ahogy amerika szeretné akkor mindjárt azon agyalnak, hogy kéne kirakni onnan?
De ez a tempó vonatkozik az európai únióra is.(gondolkodós)
én ahogy az ukrán cigányság nélkül is meg vagyok meg lennék az erdélyi cigányság nélkül is.(kezeit széttáró)
lehet(meghajlós)
Csak legyen net 😁
egyenlőre ezen fegyverek elküldéséről még gondolkoznak(gondolkodós) Át fognak lépni 1 határt amikor az orosz indít egy atomot (gondolkodós)
végül is az amerikai haverjaid mit csinálnak már 200+ éve?
ezek be vannak szarva, hogy putyin visszacsatolja a jogtalanul elvett területeket(gondolkodós) A múltkor a horvátok is ezért reagálták túl vitya egy elejtett bár kétségtelenül igaz mondatát. (gondolkodós)
honnan lenne neki? Világ életében alkalmazott volt. Abból is a hitványabb féle(vigyorgós) Mérnöki fizetése ezt jól meg is mutatja 😄
azoknak az országoknak sokkal jobb lesz amelyiket sajnálnak (fetrengős)
De ne aggódj vityának köszönhetően te tudsz tankolni a kis szarodba.
Nem az orosz haverok miatt jut ide nyugat európa, hanem a saját faszsága miatt. A liberális elvtársaidnak csak annyi lett volna a dolga, hogy nem csinálnak semmit 😅 A ruszki mindenféle vérontás nélkül 1 héten belül rávette volna a cigány ukránokat, hogy hagyjanak fel amerika felszopásával. De nem(ujjával nemet mutató) A libsi komáidnak bele kellett ebbe állni(meghajlós) Csak azt nem értem miért csak szankcionálgatnak meg fegyvereket küldözgetnek miért nem indulnak az ukrán-orosz frontra? Bár valami készül, mert a vermakt már a man telephelyén gyakorlatozik 😂
itt már a valóságban is tesznek a környezet védelemért nem csak papíron (meghajlós)
Mit?
Hogy veletlen lenyomtak par ukrit?
Hol ok nyernek hol az ukrik.
Ilyen a haboru.
Speciel ezt nem hiszem el.
(Mármint amit mutat a videó.)
Hát én meg jól tekernék egyet rajta. Amerika bassza meg a natoját, aztán europa létrehozhatna egy új egységet.Ha ők nem lennének akkor ez a háború sem lenne a szomszédba, nyald csak a seggüket. Ne felejtsd hogy a mai napig még csak a fényesre nyalt usád dobott atomot civil emberekre.
Komoly kis puccs lehet, ha én az indexen olvashatom😂😂🤣
Akko menemmesz a faszba szeverodonyeckbe muszkat ölni?
Neked az a bajod, hogy vak és buta vagyol.
Amerika egy eszköz.
A ruszkik szopatásának az az egyetlen célja, hogy egy pólusú legyen a világ.
S ez nem azért történik, hogy mi jobban érezzük magunkat.
Azok tolják most ukrajnába a pénzt, paripát, akik elárasztották Európát niggerekkel, blm-el, lmbtq-val, energia, élelmiszerválsággal.
De te és a hozzád hasonlók ezt ostobaságból, ideológiai megfontolásból, öngyilkossági szándékból, vagy a tököm tudja, hogy miért, de nem akarjátok észrevenni!