Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kizárt.
Te max kalocsa külső nikotinbűzös vályogbarlangjának a bohóca vagy.
Vén szakállas genya. 😆
Bazmeg,ha a világverő oroszok vérében fürdő egymillió ukrán harcos ilyen lesz akkor van baj a toronyban.
Ez szerencsétlen egy kiképzetlen,kurvára ijedt egyszerű polgár akit besoroztak,nyomtak a kezébe jó esetben egy AK-t és egy tárat oszt enj ruszkit ölni.
Olyan rémült hogy ott helyben megáll a szive.
Én sajnálom.Nagyon.
A ruszki meg még rá is játszik.Esélyes sincs a motiválatlan,éhes,lőszernélküli orosz kiskatonáknak.
Szerintem kezd az ukri kifogyni a képzett katonákból.Fegyver van szartig,de ki fogja forgatni?
Minden hülyesége és elbaszottul szar tisztikara,30 éves technikája és nem jogos háborúja ellenére.Emberhátrányból,és újgy hogy minden egyes lépését látja az usák-ukrán vezetés nyögvenyelősen,keservesen veszteségekkel halad előre a muszka.Még mindig a hadereje 10-12%-a erőlködik.
Ha tényleg ilyen minőségű lesz az ukri utánpótlás könnnyebb lesz ezentúl nekik.
Én személy szerint nagyon szánom ezt a befosott civilt.Valszeg én is ilyen lennék.Nem itt lenne a helye,még ha területi engedmények árán is.

http://youtu.be/ZfTrxU561Ns
Nem: mi Európa vagyunk! 😆
Tegyük hozzá, hogy szerencsére!!
Ti nem alternatíva vagytok, hanem egy rákos daganat!!
Azért azt tegyük hozzá hogy ez ukrajna.
április
komolyan mondom az össtefogott baloldal helyett a pitbull kutyám jobb választás lett volna
az is mástól várja a megélhetést és össze szarik mindent, ellenben vigyáz a portára és csak akkor ugat ha tényleg szükséges
amúgy ha a balos összefosott buzijaid gőzerővel dolgoznának a következő választásra teljes egyetértésben akkor lenne esélyük, de ezek már a választás utáni héten egymást anyázták 😂
Mindig is az volt. Egyszer jártam náluk, a magyarsággal nincs baj.de az ukrán egy undoritó képződmény. Na sose mentem többet. Bogyót is ki.kellett volna vinni egyszer más lenne a véleménye nem.a gerilla marketinget szopná be.
Mondjuk ha ezt otbán intézte volna verné a,seggét a földhöz egész nap,de igy hogy,a brüsszeli gyökér agyatlan libsik örömmel veszi mélytorokra a faszt. Ezt nem.értem meg, inkább le fogja tenni az autót, eszik.száraz kenyeret de akkor is az idióta ukrán putyin.belviszályban putyinnak veszni kell', Aztán ha rosszabb jön helyette emiatt az se baj.
Hálistennek.
Ki kell ábrándítsalak, nem csak a közmédia hülyít. Mindenhonnan a "jereváni rádió" szól - esetleg van olyan, amiről nem akarjuk elhinni, hogy hazudik.
na te elhülyített, hamarosan ez vár rád. Tudod mit fog érni majd a 900 juród? 300-at 😂
Ha a kozmedia volt az egyeduli bűnös,akkor bajban vagytok.
A kutya se nezi. 😂
Mit próbáltatok meg te szerencsecsomag?Annyi eszetek nem volt hogy kitöltsétek rendesen amit ki kellett.
Megpróbáltuk áprilisban, de nem sikerült. A "közmédia" által elhülyített nép elintézett minket....
Én azt szeretném megértetni a honfitársaimmal, urambocsá, az emberekkel, hogy a hatalom kihasználva a gyengeségeinket, a média által vezérelt érzéseinket, fegyvert kovácsol belőlünk.
Összeugraszt bennünket a saját céljai érdekében, miközben kiolthatnánk az egész szart, ha kb. ennyire összefognánk.
Ahogy neztem a hatarpoznaval fenykepezkedest meg mindig egy sunyi bogyofele genyadek az ukri.
A mindenki egyért, utoljára a három testőrben ment "hitelesen".
Itt nincsenek elvek, csak célok.
Az is vicces, hogy a múltkor még rohadt korrupt ukrán, most mekkora becsület lovaggá avanzsálódott.
A TV az egyik legkomolyabb fegyver, ezt látjuk.
én úgy gondolom ezek elvek, egy mindenkiért mindenki egyért
nem lenne ám ez rossz dolog, ha ez az egész nem egy nagy átbaszás része lenne csak
kitalálták hogy az orosz az csak geci lehet, az ukrán meg egy szegény áldozat
aztán belesulykolták az arra fogékony néptömegbe, és ezután lehet tenni ilyen "tökönlövés szerű " tetteket mutogatva a ruszkikra hogy miattuk van minden
Megmondanám a buziknak hogy nem akarjátok hogy az oroszoktól vegyünk gázt?semmi gond oldjátok meg hogy legyen nekünk ugyanannyiért máshonnan,töltsétek fel a tartályunkat aztán akkor nem veszünk az oroszoktól.
Miért kell embargózni??
Ők nem vesznek, oszt csókolom!
Ha rajtunk múlik oroszország gazdasága, akkor már úgyis mindegy:)
Hehh,tenyleg,ha 26 orszag egyetertesben embargozik,miert kell a 27.? 🤔

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Motorozzunk: https://totalbike.hu/hirek/2022/05/18/elektromos-krosszmotorokkal-szallitjak-a-panceltoroket-az-ukranok/