lehet, hogy utálod az összes szlávot (tehát rasszista vagy), de az oroszok helyett folyamatosan a megtámadott ukránokat ekézed. ergo az oroszok dolgait nem teszed szóvá. azért, ha megkapirgálnánk a szüleid, nagyszüleid múltját, kb. 100% eséllyel találnánk szláv vért is benned...
Ide ősszel kell visszamenni, amikor színesednek a levelek - kocsival és a rendes fotóscuccal. Motorozni - még Erdélybe is - csak a satnyát viszem, azt nem sajnálom (annyira) ha baja lesz....
Mint már többször is említettem neked te húgyagyú barom, utálom a szlávokat!
Hozz egy mondatot melyikben a ruszkikat éltetem!!
Ha nem tudsz, akkor bújj vissza anyád mellé!!
3-4 km, az olyan egy óra? uhhh.... nekem is volt gs500, nagyon jókat kanyarogtam vele. az első teló az én súlyomhoz (beöltözve 90-95kg) túl puha volt, sokszor koppant és a kanyarokban sem volt toppon, de nagyon élveztem azt a kb. 6e km-t, amit az első nagymotoros szezononban lenyomtam vele.
mifelénk nem esett, én voltam. szokásos "mecsek ring" karika. valami v8-as muscle cart is lenyomtam, pedig nagyon szépen ordított fordulaton, de a hát a súly/LE arányban vesztett.. :)
a jelenlegi atomerőmű már jó pár évvel ezelőtt nullszaldóssá vált. érdemes minél tovább megtartani. paks2 viszont már kérdés. ott egy igazi szakember kezdte vinni a projektet (Aszódi Attila). Aztán ő, látván a politikai faszságokat lelépett és a projekt odakerült egy félig szakember félig bürokrata Sülihez, most pedig megkapta a 100% bürokrata, zéró szakember sz. petike. szép íve van a történetnek...
Az elso inkabb geg,mint a vietnami havboruban usa konfederacios zaszloval maszkalo amerikai csapatszaitok.
A masodik meg nem egy szovjet zaszlo.
Hanem a nacik legyozesenek zaszloja ,minden evben ezzel unnepelnek maig.
Ez a "nacitlanitas" szimboluma.
Mivel most kb. kötelező felszopni az ukránokat, minden firkász egymásra licitál, hogy melyikük tud nagyobb hősies eposznak tűnő, de amúgy baromságot leírni!
A lelkes közönség pedig csillogó szemmel küldözgeti egymásnak a sok "ugye, hogy ugye" cikket.
Honnan is ismerős nekem ez a módszer??
A kommunista nem vész el, csak átalakul!
Helyes. Nekem csak kb. 200 km volt, meg 3-4 km gyaloglás merevszárú motoros csizmában, tök fekete motoros ruhában, a tűző napon. Nem volt túl jó ötlet...
Püspökszentlászlóra mentem el az arborétumba, de a falu innenső végén le kell tenni a járműveket, és muszáj gyalogolni.
Azert az index ukran maxim geppuska felszopo cikke mar a szakmabelieket is felbassza.
Minek vesz at kritikai gondolkodas hianyaban egyben valaki mastol cikket?
Hozz egy mondatot melyikben a ruszkikat éltetem!!
Ha nem tudsz, akkor bújj vissza anyád mellé!!
A masodik meg nem egy szovjet zaszlo.
Hanem a nacik legyozesenek zaszloja ,minden evben ezzel unnepelnek maig.
Ez a "nacitlanitas" szimboluma.
https://nypost.com/2022/03/09/...
https://www.newsweek.com/russi...
A lelkes közönség pedig csillogó szemmel küldözgeti egymásnak a sok "ugye, hogy ugye" cikket.
Honnan is ismerős nekem ez a módszer??
A kommunista nem vész el, csak átalakul!
Püspökszentlászlóra mentem el az arborétumba, de a falu innenső végén le kell tenni a járműveket, és muszáj gyalogolni.
Minek vesz at kritikai gondolkodas hianyaban egyben valaki mastol cikket?
https://index.hu/kulfold/2022/...