Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem össze tudna egy pár embert szedni(gondolkodós) Bogyó, meg teknoid tuti már meg is lenne 😅
őőőőőő,ez a legnagyobb gondod hogy mi volt novák katalin beiktatásánál?
Jó tudom,mészáros,tiborc,poltpéter,rogán.................kihagytam valakit? 😆
Hatvanpuszta,kisvasút...................stadion régenvót. 😆
Kikapni?
Szekta?
Azért vicces ez 1,5 hónappal a nagy zakó után,elvileg még nőtt is a támogatottság. 🤔
Jótanács.
Amikor a paneleid és retorikád 4.x nem jön be,nem kéne elgondolkodni hogy a nyerő lop.lop,lop,semmiheznemért,mindenszar helyett valami mással kéne próbálkozni. 🤔
Nekem dosztmindegy,de tényleg jobb lenne azt tenni hogy van 4 év.és csendben felépíteni egy jobb ellenzéket,oszt 26-ban lealázni a fideszt. 🤔
Elsőkörben mindenben IS pengébb vagy náluk,van időd és energiád.
Ne csak az SM kis felületére pazarold ezt a határtalan mindenttudást,lépj elő,először kicsiben,lesz önkori választás,jelentkezz,dolgozz keményen,győzd meg szelíden és okosan a polgártársaidat.Legyetek többen,lelkesen,tettrekészen.
Na jó blabla......Keress egy pártot és aktivistáskodj.
Mert megérdemled. 😆
KEZD? :D
Nem azért, de ami a szektás viselkedést illeti, a nyugati világnézet (amivel a mai magyar fősodratú illiberális világkép szembe van állítva) sem különb ám. Nagyon elrúgták a pöttyös labdát itt-ott, egyáltalán nem nehéz a nyugat ellen hangolni egy átlag polgárt. Még a "Habony manual" sem kell hozzá, elég icipicit felfújni azt, ami már eleve necces odaát és kész.
Hála az égnek hogy nem te döntesz 😅

Akkor most hogy is van ez? Nem jó az EU? Vagy mégis? Kell huxit mert az nekünk jó? Vagy sajnálkozzunk hogy az egyesült királyság mégis kilépett?
Tisztára összezavarja a kormány a saját többségét! 😲
https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/538173687775929
De tényleg mondhatjuk hogy a "nyáját", amekkora vallási műsort csináltak novák katalin beiktatásakor... Ti már rendszeresen jártok templomba? Ki fogtok kapni...
Nem kicsit kezd az ország hasonlítani egy vallási szektára.... 😕
pl a magyar mekikben minden magyarországról származik a hús a tojás, a zöldségek még a kecsap meg a majonéz is.Talán a papír csomagoló anyag asszem azt szlovákiában gyártják. Na nem mintha nem lenne cég itthon aki gyártani tudná. Szóval ilyen megdöncis kaját nem nehéz az oroszoknak összetákolni. Még rönót is fognak gyártani zotya szerint moszkvics emlémával 😅
Nem nagyon használnak ilyesmit😩😫
Van itt Debrecenben egy NI nevű cég, mikor építették a szarukat, mindent otthonról hozattak, egy szaros kilincset nem vettek itt!
pl a kólához a vízen kívül minden az usából jött
voltam a pepsi és a coca cégnél is
de számoltam argentín marha májat a globusnál pesten, kutyaeledelként érkezett nyesedékhúst szegeden a picknél (az is dél-amerikából jött)
a mogyihoz is konténer szám jöttek az olyan magvak amik itt is megteremnek
és még sok mindent sok cégnél....
5-6 évig kb minden másnap számolni jártam a feltört konténerekkel
Akkor.már moszkva felé.tartanak az ügyes ukrán hösök? Mondjuk a tárat azé szigszallagozzák a helyére.......
szerinted amerikából megy a tojás meg a marha hús a zöldséggel meg a zsemlével 😅
szerintem sajnos nem (gondolkodós) Bogyókám te úgy sem hinnéd el de az van, hogy az európai vezetők minden nap elmormolnak otthon egy misét azért, hogy orbán vétózzon. Ha orbán nem vétóz kénytlenek életbe léptetni a 6-IK Szankciós csomagot az nagyjából európa teljes megsemmisülését jelentené (gondolkodós) oda már kevés lesz az a jó tanács, hogy 2 család költözzön össze és 1 gyertya mellett melegedjen, meg ha úgy is hideg van nem fürdenek annyit a népek 😂 A gyárak ettől még le fognak állni, kb. 1 csapásra megszűnik vagy 30-40% munkahely remélhetőleg többek között a tiéd is(gondolkodós) Ki a faxnak kell majd daru amikor már kenyér sem lesz 😆
Ha vétóz orbán akkor európa megmentője lesz. Én kibaszásból nem vétóznék egyszerűen csak kilépnék ebből az eszetlen fertőből és folytatnám tovább az oroszokkal a kereskedelmet (gondolkodós)
A meki meg a helyi termelők😁
Ezt mondtam.
A biznisz az biznisz!
hát lehet ezen vigyorogni de az összes kivonuló cég csak is saját magával baszott ki inkább azokon az idiótákon nevessünk 😂
A meki is minden a helyi termelőktől szerez be gyakorlatilag a név a logó és a technológia az amit visz egy országba. Nos sem a név sem a logó nem szükséges ahhoz, hogy ugyan azt a minőséget előállítsák. Itt is ezt láthatjuk, majd most a helyi oligarchák pénzelnek azzal az ötlettel amit a mekdonáldsz hozott és működtetett 30 évig(taps) Szolidalitásból az oroszokra hagytak egy több száz milliós piacot, parádés 😂 A retyó ugyan így járt. 1 rubelért eladta az orosz érdekeltségét az oroszoknak 😅 Majd most az oroszok gyártják a retyókat azt, hogy mire keresztelik, meg a pina jel helyett milyen emblémát kap még egyenlőre nem nyílvános. Lehet bogyó is azt fogja majd venni feltételezem felébe fog kerülni, mint a francia liszensz retyója. Majd az oroszok elárasztják vele európát 😂
Senkinek ne legyenek kétségei afelől a dacból kivonult összes gyár és cég helyét fel fogják az oroszok tölteni helyi tőkével és működtetni fogják néhány kisebb-nagyobb döccenő után. Ez a sok idióta arra számolt, hogy majd a háború után szépen visszaszivárognak és tárt karokkal várják majd Őket hát ezt beszopták 😂
Szíjgyártó petya ma a brüsszeli csúcson felhívta a figyelmet ha nem tér észhez a brüsszeli vezetés olyan fájdalmakkal fog szembesülni mint anglia leválása. én abban reménykedek, hogy titkon a huxitra gondolt(szemeit körbeforgató)
😂 😂 😂 😂
http://youtu.be/S4Gq99iOsUY;t=10s
Kecske is káposzta is 😂 😂 😂 😂 ilyen ez
https://www.elemi.hu/a-mcdonal...
Hmmmmmm...... 🤔

Ez azutan hogy a teruletvedelem is atvezenyelhető lett.

https://mandiner.hu/cikk/20220...
A bogyó zakkant IS meg buzi IS. 😆
Tolták a propagandát ezerrel, bécsi kávézó meg a többi baromság, miközben csak piacnak kellettünk, olcsó munkaerőnek, meg a víz, a főd, meg kinyírni a konkurenciát (műtrágya, tégla, táp, ilyesmi).
Annyira nem volt fontos, csak ez megragadt, oszt ez is hülyeség volt 😵
Amúgy sem tudtunk szart sem róluk, nekem most sem hiányzik az infó.
Én igennel de akkor még joötletnek tünt.
Most meg már csak ilyen bogyo féle zakkantak gyülekezete lett. Ja meg buzik is
Én anno úgyis nemmel savaztam 😙
És még lehet jól is járunk.
Az Orbán-beszéd nem tett jót a forintnak....