Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
Nameg van itt kurvanagy bátorság is.
Amikor ennyire vadásznak rám én összeszarnám magam a tankban.
Ezmeg lenyomja az ukri különleges erőt a videó felirata szerint.

http://youtu.be/XjDtpKsvuXU
Ruszkik,fejlődnek,már nem vodka és szurony hanem gránát és DJI drón. 😆
Nem egy bayraktar,de olcsóbb és hatékony.

http://youtu.be/GeNiPdVW1s8
Azééé mindig s mindig van lejjebb 😂

https://kuruc.info/r/6/243690/
Ez az utolsó mondatod nem összeegyeztethető a NER-rel... Szóval ez akkora fikció mint egy fidesz nélküli korrekt ellenzékkel teli parlament, miközben tényleg előzzük Ausztriát... 😂
Mondmár,ez hogy megy,rogán,vitya és a kövér belopóznak a kincstárba és meg tudják tömni a hasitasit 1500 milliárddal? 😆
A cigányok? Vaze, azok mind öntudatos Fidesz-szavazók! 😆
bogyó felvezetné azt a kb. másfélmillió cigányt és tömött sorokban erőltetett menetben masíroznának a fényes nyugat felé a szebb jövőbe ahol wilkommnes kúltúrban tárt karokkal várnák Őket 😂 Én annyit tudnék segíteni, hogy aki elfáradt a gyaloglásban az árok szélén főbelőném ne szenvedjen 😆
Tőlem ellophatják az összes unijós pénzt, költsék gyóccerre, leszarom!
Én már azzal is kiegyeznék ha a mi befizetéseink itthon maradnának!!
Ha valódi, normálisan beárazott és kivitelezett fejlesztések lennének!
áfa kb. 3000 mrd /év.
ha ennek felét zsebre tennék meginogna a gazdaság.
A mostani ner-es vagyont azért úgy kell nézni, hogy kb. minden szektorba bevásárolták magukat az építő iparon át az útépítésig a turizmusig a szállítmányozásig az energiaszektorig a mezőgazdaságig az ingatlan piacig és hosszan lehetne sorolni. Minden szektorban országos szinten meghatározó és kikerülhetetlen tényezők saját tulajdonnal. Szóval működtetik a tőkét kb. úgy, qvázi szaré húgyé felvásároltak mindent azt is lopott pénzből 😂
kb. 1000-1500 mrd becsülik azt az összeget mit a ner ilyen-olyan úton-módon elnyúl éves szinten(kezeit széttáró)
Ez valami fixa ideátok, hogy a NER az uniós pénzek nélkül éhen halna.
Hát nem!
Csak az áfából olyan bevétele van az államnak, amit elég ellopni.
A kilépés nyilván fájdalmas dolog lenne, miután hagytuk, hogy szétcsesszenek mindent, de én pl. hajlandó lennék áldozatokra, hogy felépítsünk egy normális országot, de ehhez először mind a cigányt és bandáját, mind ezt a sok tetves liberális férget el kellene kergetni!
A bogyó szimplán idióta, jó esély van rá hogy az agyára is hatással van a genetikai sérülése.
Nem 4500? 😮
a kilépés pompás ötlet lenne(meghajlós) Csak egy megválaszolatlan kérdés lenne előttem, hogy a ner miből lopna azután(kérdőjeles)
Ha nem az úniós pénzből gyúlna el azt az éves 1-1,5 ezer mrd-t akkor honnan? (szemeit körbeforgató)
De,hosszu tavon jo lepes.
Amugy nem kell kilepni,osdzedol a budi magatol.
Nocsak? Sikerült válaszolni a feltett kérdésem egy részére? Már tőled nézve sem tűnik jó ötletnek a britek kilépése az eu-ból? A nem egy rossz gazdasággal, minden egyébbel meghintett egyesült királyságnál elgondolkodtató hogy nem is biztos hogy jó ötlet volt ez az egész?
Ezek alapján biztosan jó ötlet mo-nak is elhagyni az eu-t...
https://www.statista.com/stati...
Ukran vesztesegek atlaga az elmult ket het alatt: napi 200 halott, sebesultekkel egyutt 700-1000 - durva becsles ez persze, de tobb forras adatait vetettem ossze. Egy ukran tamadas is osszeomlott, nem csak az orosz folyami atkeles. Mindkettonel nagyok a vesztesegek. (Ez nem jelenti azt h korabban is ekkorak voltak az ukran vesztesegek, a haboru elso szakaszaban biztos nem, de a tuzersegi orles ezzel jar)
szerintem akkor magyarország részéről kezdeményezni kellene szankciót amerika ellen (gondolkodós)
Kezdhetjük a koka-kólával(kezeit széttáró) Mondjuk én az amerikaiak elleni szankciókba csak úgy egyezek bele ha a mekdonaldsra nem terjesztjük ki a szankciókat az tabu(meghajlós) Mekis kaját tudok zérókóla nélkül ennei. Ennyi áldozatra hajlandó vagyok a kedves és aranyos szomáliai kalózok érdekében(meghajlós)
Azt azert megneznem hogy van a vilagon 200 orszag,ebbol 40 szankcional,a masik 160 nem.
Ha latja a tobbi mit muvel egy olyannal aki nem ugy ugrik ahogy futyulnek a nyugat haromszor meggondoljak fektessenek be nyugati kotvenyekbe,valkalkozasokba 20-30 evekre.
Mi a garancia hogy az adott indonez,szaudi,kinai kihelyez toket,majd 10 ev mulva nezetelteres lesz egy sulzomszeddal es elveszik a penzet?
Mert csak.Semmi torvenyes nincs benne,az usakok most keszulnek katonai tamadasra szomaliaban.
Tessekmondani,miafaszt keresnek ott?
A brittek kb az usa narrativajat kovetik.
Eleg nagy coresz nekik a brexit.
Azert csak stikaban hoztak nekik ruszkibol olajtermeket,a greenpeacenrk kellett bejelenteni.
A johnson se lesz mindig miniszter.
Bogyo komplett hülye. Vagy azt szeretné ha megint tizmillio nincstelen országa lennénk mert neki.se sikerült semmit elérni az életben, vagy csak örömmel tölti el ha romlik mindenki életszinvonala. És ugy hogy a faszt se érdekli a köcsög nagypofáju szemtelen ukri bagázs meg az orosz banda se.
Azt áruld már el hogy ti akiknek szinte semmijük nincs kurvára többet akarnak.mély meggyőződésből.idegen érdekek miatt fizetni mindenért, ha egyáltalán lesz emiatt, korlátozódni stb. Na az miért van? Minden.libsi ilyen idióta? Mert akkor soha ne legyen egy se közülük vezető pozicióba.
Pedig a britek már nincsenek is az EU-ban:

https://telex.hu/kulfold/2022/...
Tehat a nyak felett gyenge bogyoknak.

"A VEB közgazdászai úgy látják, hogy a gazdaság meglehetősen nagy potenciállal rendelkezik a rövid és középtávú sokkokkal szembeni ellenálló képesség tekintetében, de új hosszú távú politikát kell kialakítani."
Ez azt jelenti hogy siman elmegy a ruszki most es meg 5-10 evet igy,foleg hogy tobb bevetele van a szankciok miatt mint regen.
De 10-20 even belul ki kell talalni valamit hogy menjen a verkli.

Ja,addigra bidetol scholzon at a putyinig mindenki meghal,tudom putyin beteg,de te is,te elobb kinyiffansz.
Na szoval kozep es hosszutavon talan felfogja az europai nepesseg hogy egy kurvanagy gazdasagi godorbe ugrott es 30 evig fizetheti a feledtebb nagypofaju es hatartalan etvagyu ukri vezetest.
Szoval a kevesebb etterem,nyaralas,mozi,futes es kaja miatt csak elzavarjak az eu burokraciat.A kovetkezo eu valasztason,vagy marad ez es szivnak,de akkor magatol dol osdze a budi.
Nekunk addigra reg kint kene lenni.
Ahogy nezem adoparadicsom es derusszifikalt energiadilerkent baromira meg tudunk gazdagodni ha kinn vagyunk ebbol a pocegodorbol.