Ő még sehol nem járt külföldön. De előtte a Ceed kétszer is megjárta a Transzfogarast, a Yaris meg sokszor körben egész Erdélyt.... Mi oda járunk nyaralni, azt szeretjük. Mert utáljuk a tűző napon punnyadást: az maradjon csak a megfáradt tűzoltóknak...
Ez is csak azt bizonyítja amit az előbb írtam, te ott is mindenkit zavartál oltakozni csak hogy te elöbb kidughasd a hitvány tested az ágy alól, én pedig megoldottam más segítsége nélkül.
Ez nem egy újdonság olyan értelembe hogy olvastam arról hogy anno Németeknél is volt hogy a szegénység miatt beálltak katonának aztán eladtak mindent ruhát fegyver . Persze természetesen tudom hogy sokszor sok minden hol , kisebb hol nagyobb valóság alappal rendelkező cikket ki kell színezni hogy magas legyen a kattintás szám + befolyásolás
Már megint mástól várod a megoldást a saját problémádra, bazd meg, ne a fotelbe üldögelve nyomasd a hülyeséget, próbáld meg te magad megoldani. Tipikus mihaszna, rimánkodik rimánkodik de soha nem tesz semmit.
Mondjuk a régi seregben volt még azzal nem sokra mennek sehol ahol harc lenne viszont mindenféle üzlet felvirágozna a környéken mert lopásra és sunnyogásra kiváló kiképzést nyújtottak. 😁
Szerintem.csak összekéne dobni egy oda utra szóló jegyet mindegyiknek 😁
Mondjuk arra azé kiváncsi lennék ha kezébe nyomnál egy fegyvert hohy akkor nesze lődd le, mit tenne.
Azert az fura hogy te es a gozzad hasonlo maximalisan liberalis milyen gyorsan egy kattintasra tud humanus emberbol veresszajuan haboruparti,fegyverkezo,mindenkit lelovoldozo horadava valni.
Vagy sosem volt humanista? 😆
Ja es persze csak net elott fotelben petpalackos argussal a kezben. 😆
És aztánmi lesz? Vagy ezzel is ugy vagy hogy mindegy hogy ki csak ne orbán?
Megint elvakult fotel felkelő vagy
Amugy se értem mit stresszel ennyire egy több mint ezer km-re lévő két egyforma kvalitásu és habitusu népcsoport problémája.
A bosnyákok irtása nem érdekelt ennyire 25-30 éve. Pedig az közelebb volt
ezek a dolgok kb annyira komolyak mint mikor a matematikus "szakértők" elemzik a rulett eredményeit, és kb sosem nyernek bármeddig elemzik
aki meg nyer az valamilyen módon csalt, vagy hibás eszközt talált
Normalis vagy te?
Ver tapad a kezedhez,ukran gyerekek vere 😱