Én is nagyon szerettem, de többet kellett szerelni, mint motorozni vele
Pedig a jobbik fajta kínait vettem meg kevés üzemórával.
Hiába olcsó hozzá az alkatrész, de ha mindig csinálni kell, akkor egy idő után az olcsóság drága mulatság lesz, és az embernek a kedvét is elveszi!
Remélem jó gépet fogtál ki és nem vág csecsre a masina!
Amúgy élvezhetőségre 5 csillag!
Helló!Van értelme pitbike ot venni? Fel lelhető hozzá minden alkatrész? Vagy ha valami baja lesz hetekig fog állni a garázsba és csak nézegetni fogom?Segítsetek4 :)
A képen szereplő váltóra lenne szükségem ,de nem találok vagy esetleg másfajtával helyettesíthető?
Külön fogaskereket is vásárolnék amiket megjelöltem...
Előre is köszönöm
Vettem egy pitet játszós motornak a cbr mellé.
Az érdekelne, hogy a nagy vasba én Repsol 10w40-es Sintetico olajat használok és ezt belerakhatom-e a YX 140-es blokba, vagy csak a félszintetikus jó bele?
Egyébként tényleg tök élvezetes kis gépek ezek, nagyon megszerettem. A fiammal úgy kell megküzdenem érte mert neki is nagyon tetszik. Apropó, a fiam 12 éves de 5 éves kora óta motorozik. Most akarok neki új védőfelszerelést vásárolni mert ehez a géphez már komolyabb kell. Szerintetek páncélt vagy protector inget érdemesebb venni? Bocs a
Végezetül egy kép a vasról.
Pedig a jobbik fajta kínait vettem meg kevés üzemórával.
Hiába olcsó hozzá az alkatrész, de ha mindig csinálni kell, akkor egy idő után az olcsóság drága mulatság lesz, és az embernek a kedvét is elveszi!
Remélem jó gépet fogtál ki és nem vág csecsre a masina!
Amúgy élvezhetőségre 5 csillag!
Szerintem van értelme, én nem régen vettem de nagyon megtetszett . Vannak hazai forgalmazók náluk bármi kapható a gépekhez.
Ha itt nem akarsz nyilatkozni adatlapomon megtalálod az email címem.
06 30 635 9305
Már csak az alkatrészek!
124cc -s pitbike-ban
06 30 635 9305
A képen szereplő váltóra lenne szükségem ,de nem találok vagy esetleg másfajtával helyettesíthető?
Külön fogaskereket is vásárolnék amiket megjelöltem...
Előre is köszönöm
Vettem egy pitet játszós motornak a cbr mellé.
Az érdekelne, hogy a nagy vasba én Repsol 10w40-es Sintetico olajat használok és ezt belerakhatom-e a YX 140-es blokba, vagy csak a félszintetikus jó bele?
Egyébként tényleg tök élvezetes kis gépek ezek, nagyon megszerettem. A fiammal úgy kell megküzdenem érte mert neki is nagyon tetszik. Apropó, a fiam 12 éves de 5 éves kora óta motorozik. Most akarok neki új védőfelszerelést vásárolni mert ehez a géphez már komolyabb kell. Szerintetek páncélt vagy protector inget érdemesebb venni? Bocs a
Végezetül egy kép a vasról.