Nekem olyan kerdesem lenne hogy a gopro studiot hasznalva a step 2 edit oldalt hasznalva balrol a videofile-t nem tudom a vago asztalra lehuzni mert NINCS vagoasztal! Talalkozott mar valaki ilyennel? Masik sokkal gyengebb gepen megvan ez az opcio de azt a gepet lassusaga miatt nem tudom hasznalni. Ez a eleg gyors de hiaba installalom ujra meg ujra a szoftvert nincs ez a lehetoseg es igy hasznalhatatlan. Mindket gepen win 7 van. Otlet?
Azt azért megjegyzem, hogy nekem a sandisk extrem kártya ellenére is csak a második felvétel sikerült. Meg az akku sem bírta nagyon a 4K-s terhelést.
És a kártyáról lejátszva (gépbe épített SD kártyaolvasó, és SD adapter) mintha a hang sem lett volna teljesen szinkronban a képpel.
elvileg minden editor programban van hangszínszabályzó modul, vagy parametrikus, vagy grafikus EQ-val. tökéletes nem lesz, de ha szerencséd van, megtalálhatod azt a frekvenciasávot, amiben a legzavaróbb a sistergés, azt jól meg kell vágni és a zaj nagyrésze eltüntethető, sajnos többnyire hasznos hang is kárba veszhet.
Köszönöm a válaszokat!
Most, hogy utána olvastam én is, rájöttem, hogy ezt jól benéztem.
Gyakorlatilag egyik gépemen sem alkalmas a feladatra...
Na mindegy, a haver most vett pályázaton egy megfelelő masinát, majd max. nála bandázok, amíg meg nem lesz hozzá a felszerelésem.
Van 4K-s megjelenítőd? Mert ha nincs, akkor mi a fenéért akarsz 4K-ban bármit is csinálni? Persze, tudom, képstabilizálás, meg zoom lehetősége van, de ahhoz már komoly szaktudás és vas kell, ami megbírkózik az ilyen feladatokkal.
Visszatérve a kérdésedre, a lejátszást a kártyáról, vagy HDD-ről próbáltad? Ha kártyáról, akkor lehet kártyagond, ha HDD-ről, akkor szgép, akár memória, akár proci, akár VGA kártya.
Azt nem nézted, hogy a média lejátszóid tudnak vele mit kezdeni? Nincs beállítás, amiben engedélyezni kell a fullHD-nél nagyobb felbontás lejátszását? Vagy nem lehet, hogy a megjelenítőd (ha nem 4K-s) korlátozza le a maximális felbontást lejátszásban?
De majd mindjárt csinálok egy 4K-s felvételt és megnézem, nekem mit lép rá a gépem.
Szia!
Ha nem az ajánlatot gyorsaságú kártyával használod lehet csinál ilyet.
Nekem csak akadozik mert nem extrém a SanDisk kártya csak sima u10 de az gagyi neki sajnos.... Ha teheted a honlapon lévő kártyákból használj amit gopro.com - on meg tudsz nézni. Ajánlom angol ebayon beszerezni nálunk ez majdnem 2x annyi mint kint....
Csak én már az 1440-et sem tudom szerkeszteni, mert csak hang van, a képet nem játssza le. Ez is betudható már a gépemnek? nvidia geforce gt 620m 1GB dedikált videókártya már kevés lenne az 1440-hez is?
Szia nekem a hero silver van ami 15fps-t tud 4K-ben. Ezt nem tudom lejatszani sem a TV-n sem a PC-n viszont megy a note 4 telefonomon akadasmentesen gyonyoru keppel. 4K mar igenyel jo gepet.
Szia Zoli!
Lenne egy kérdésem Hero 4 Black-el kapcsolatban.
A max felbontás amit le tudok játszani a laptopon, az 1080 superview 60fps. E feletti minőséget, nem tudok megjeleníttetni egyik média lejátszóval sem. A gépem lehet a gyenge pont, vagy valami más gond van?
Sony HDR AS20 topic a Prohardver Fórumán.
Itt kb minden meg lett már kérdezve és válaszolva.
Akit érdekel nézzen körül itt: http://prohardver.hu/tema/sony...
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. AS20-as kamerához keresek sisak adaptert. Hol lehet találni? A Sony oldalán még nem árazták be elvileg márciusban jön ki a cucc. Van e valami más megoldás?
Király :D Ma meg is vettem OLX-ről az AS20-as kamerát. Tartozékok mennyisége... elenyésző az SJ-hez képest de majd én gyártok hozzá párat :) A kezelése eléggé bonyolultnak tűnik és magyar haszn. utasítás felejtős :D még jó hogy a neten van. Hétvégén remélem megtalálom a helyét a bogaramon :)
Én lennék a legboldogabb ha megengedhetnék magamnak egy alsóhangon 130.000 forintba kerülő kamerát :) Nem tagadom biztos megér minden forintot de kicsit olcsóbban gondolkodok :D
Sziasztok! Szeretném magam meglepni egy születésnapomra egy jó kamerával :) Az AS20-asokról ahogy nézem már lecsúsztam ( Székesfehérváron 1 darab sincs, volt olyan pali aki 5 darabot vitt el 1 kupacban az eladó elmondása szerint...hogy törne le a keze az ürgének). A SJCam 4000 wifi érdekelne. Hol lehet eredeti példányokat beszerezni? De ha van más alternatíva is érdekel.
És a kártyáról lejátszva (gépbe épített SD kártyaolvasó, és SD adapter) mintha a hang sem lett volna teljesen szinkronban a képpel.
Most, hogy utána olvastam én is, rájöttem, hogy ezt jól benéztem.
Gyakorlatilag egyik gépemen sem alkalmas a feladatra...
Na mindegy, a haver most vett pályázaton egy megfelelő masinát, majd max. nála bandázok, amíg meg nem lesz hozzá a felszerelésem.
Visszatérve a kérdésedre, a lejátszást a kártyáról, vagy HDD-ről próbáltad? Ha kártyáról, akkor lehet kártyagond, ha HDD-ről, akkor szgép, akár memória, akár proci, akár VGA kártya.
Azt nem nézted, hogy a média lejátszóid tudnak vele mit kezdeni? Nincs beállítás, amiben engedélyezni kell a fullHD-nél nagyobb felbontás lejátszását? Vagy nem lehet, hogy a megjelenítőd (ha nem 4K-s) korlátozza le a maximális felbontást lejátszásban?
De majd mindjárt csinálok egy 4K-s felvételt és megnézem, nekem mit lép rá a gépem.
Ha nem az ajánlatot gyorsaságú kártyával használod lehet csinál ilyet.
Nekem csak akadozik mert nem extrém a SanDisk kártya csak sima u10 de az gagyi neki sajnos.... Ha teheted a honlapon lévő kártyákból használj amit gopro.com - on meg tudsz nézni. Ajánlom angol ebayon beszerezni nálunk ez majdnem 2x annyi mint kint....
Lenne egy kérdésem Hero 4 Black-el kapcsolatban.
A max felbontás amit le tudok játszani a laptopon, az 1080 superview 60fps. E feletti minőséget, nem tudok megjeleníttetni egyik média lejátszóval sem. A gépem lehet a gyenge pont, vagy valami más gond van?
Itt kb minden meg lett már kérdezve és válaszolva.
Akit érdekel nézzen körül itt:
http://prohardver.hu/tema/sony...
(eredeti hozzászólást Büszke írta)
Amúgy a szekszárdi teszkóban még valszeg van pár darab sőt a siófokiban is volt még a hétvégén
(mindazonáltal Te egy roppant jópofa gyerek vagy )