Jól beszélsz, sajnos a komolyabb szoftverek nem nagyon szeretik a magyar ékezetes karaktereket, főleg a hosszú ékezeteseket. Tehát praktikusabb ékezet nélküli file-neveket, mappákat, projektneveket választani.
Persze, ettől még a filmben a feliratokban szerepelhet ékezet, az más tészta.
Meg vagy elegedve a kameraval? En is ezt neztem ki. Fel tudtad rogziteni a motorra? Milyen minosegu a video nagy temponal? A video szin minosege jo? Mennyire rezeg a motoron?
Koszi elore is a tapasztalatokat.
Látom hogy már elég régen kérdezték,de a későbbiekben még segíthet valakinek!
GoPro videó szerkesztőnél ha a kiválasztott videó lejátszásakor nincs hang vagy csak hang van és kép nincs,akkor az ékezetes betűk okoznak problémát a szerkesztőnek.Ne legyen sem a videó nevében sem a videó elérési útjában,sem a mentési hely nevében ékezet.
A már konvertált,szerkesztett és mentett videónál előfordulhat hogy nincs hang a lejátszáskor.Ajánlott a VLC player használata ez esetben és az megoldja a problémát!
SziaSztok! Van köztetek valaki,akinek AEE SD 19 VAGY 20 VAGY 21-es sisak kamerája van? Tegnap kaptam kézhez végre egy SD20-asat és még van 1-2 dolog amivel nem vagyok tisztában,jól jönne egy kis agytágítás!
Illetve milyen programmal lehet kezdőként is jól megmunkálni,megszerkeszteni a nyers videót ami 1080 képpontos 30 FPS-es,mert egye bár király ez a kamera,de minden hang full torz csak a szélzaj veri a dobhártyát!
Köszönöm szépen a segítséget!
Leginkább, hogy lassan mész. Vagy tegyél alá zenét, a motorod hangját úgysem fogja tudni visszaadni a felvétel.
Talán próbáld meg a telefon headszettjét csatlakoztatni és azt elvezetve a szél útjából, bár ez egy SV-n nem lesz annyira egyszerű.
Sv1000 vízhűtő oldalára raktam fel a volt telefonomat(Nokia N8). Nagyon jó videót vesz fel, egyáltalán nem rezeg. Egyedül a hanggal van problémám, kb 60km/h-ig gyönyörű a hangja, felette csak szélzaj van. Mit tudok ez ellen tenni?
Köszönöm a segítéget!
Bármelyik szoftverrel tudsz képet kimenteni, de azt tudnod kell, hogy az a kép max akkora felbontású lesz, mint a videód. De csodára ne számíts ezügyben.
Ha jól emlékszem, a VLC és talán még a mediaplayer is tud ilyen funkciót.
Sziasztok.
Van egy gopro hero 3-as kamerám.
Valaki tudna nekem segíteni abba,hogy hogyan lehet a videóból képet kivenni úgy,hogy a minősége se legyen rosszabb?
Go pro studiot és Corel videó studiot szoktam használni de nem igazán sikerült.
Ha valaki tudna segíteni vagy egy youtube-s videót tudn linkelne azt meg köszönném.
Szia. Mac-re is van pár lehetőséged, először is az iMovie, tök ingyen. Az újat még élesben nem használtam, de a régivel elég jól el lehet boldogulni, ha nem akarsz Oscar-díjas filmet vágni. A következő lépcső lehet a gopro saját alkalmazása, szintén ingyenesen.
A többi már fizetős, vagy "n-es web-shop-ból" beszerezhető. Akár a Premier, akár a FinalCutPro, mindkettő ki tudja szolgálni a mai kor igényeit. Vagy ott van még az AVID (én ezt használom, de csak mert ezen dolgozom is), ami sajnos picit hátrányban van a többihez képest, főleg a slowmo felvételek feldolgozása terén, egyébként még mindig az egyik legismertebb szoftver.
nem, 88euro volt az ár az ebayen, erre itthon rámverték ennek az áfáját +1500Ft- kezelésikézbesítési....mitttoménmi költséget, ,mivel az eladó EU-s postázást hírdetett, megreklamáltam nála és az ebaynél, az eladó utalt vissza a 88 euróból 30eurót, itthon kifizettem az áfát, az eladó "bukta" a 30 eurót az eladási árból(gondolom milyen olcsó lehet kint, ha "simán" benyelte, bár egy jogi eljárás egy ebayen lehet többe fájna neki és veszne a több 10ezres pozitív accountja )
Az első GoPro videó, ez még csak kísérlet volt