Eladó a képen látható Gopro HD Hero 2 az alábbi kiegészítőkkel:
LCD back+tokok,
csuklópánt,
a képen látható rögzítőfülek.
Ára: 65.000 Ft.
Érdeklődni mailben vagy telefon, +36309396943
Tettem rá zenéket, videókat és kipróbáltam két laptopban is, meg két telefonban. Minden eszköz felismeri, tökéletesen működik, csak a kamerában nem Ilyet még nem is láttam. Kipróbáltam a kamerát 1-2-16-32GB-os kártyákkal és tökéletesen működik. Na mindegy, tesómmal elcseréltem a kártyám, most minden happy
Tényleg, megvetted már a Hero 4-et?
én biztosan próbálkoznék pár kört. elsőre telemásolnám minél több fájllal, mondjuk másolj rá mp3-akat. aztán törlés, formázás és próba.
elvileg a kamerán illene formázni/törölni a kártyákat, de ha fel sem ismeri, akkor egy próbát megér. vagy használd más eszközben esetleg, a 32GB elég jó méret akár egy fényképezőgépbe, okostelefonba.
Közben meglett a hiba, a memória kártya halt meg.
Egy Samsung 32gb-os Evo van benne.Pedig leformáztam és lefuttattam rajta egy automatikus javítást és szektorhiba ellenőrzést.
Semmi gond, csak a kamerába téve kiírja, hogy SD Error.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka?
Tapasztalt valaki már ilyet? Gopro 3+ Black
6 másodpercig megy a felvétel, aztán az összes piros led folyamatosan világítani kezd és megáll a kejelzőn az idő is. Lefagy és nem vesz semmit, majd kb. fél perc perc múlva leállítja a felvételt. Visszanézve a felvételt, semmi hibát nem találtam, csak 6 másodperc után vége.
Kicsit parázok, mert 4 napja járt le a garancia.
Szoktak, bár nekem se nagyon jelentkezett még. De ha a gyár ad ki hozzá páramentesítőt, akkor ez lehet normális, ha hidegből-melegbe viszed és mondjuk akkut kell benne cserélni.
sziasztok!
olyan problémám lenne hogy a go pro hero2 a vízálló tokjában nagyon hamar párásodik. ha van valakinek tapasztalata vagy ötlete a megoldásra kérem írja meg. most vettem full kezdő vagyok hozzá
köszönöm!
akit érdekel
LCD back+tokok,
csuklópánt,
a képen látható rögzítőfülek.
Ára: 65.000 Ft.
Érdeklődni mailben vagy telefon, +36309396943
Tényleg, megvetted már a Hero 4-et?
elvileg a kamerán illene formázni/törölni a kártyákat, de ha fel sem ismeri, akkor egy próbát megér. vagy használd más eszközben esetleg, a 32GB elég jó méret akár egy fényképezőgépbe, okostelefonba.
Egy Samsung 32gb-os Evo van benne.Pedig leformáztam és lefuttattam rajta egy automatikus javítást és szektorhiba ellenőrzést.
Semmi gond, csak a kamerába téve kiírja, hogy SD Error.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka?
6 másodpercig megy a felvétel, aztán az összes piros led folyamatosan világítani kezd és megáll a kejelzőn az idő is. Lefagy és nem vesz semmit, majd kb. fél perc perc múlva leállítja a felvételt. Visszanézve a felvételt, semmi hibát nem találtam, csak 6 másodperc után vége.
Kicsit parázok, mert 4 napja járt le a garancia.
Probald a nyitott hatlappal, nekem ugy sosem parasodott. viz alatt sosem probaltam arrol nincs tapasztalatom
Addig meg bármi bejöhet.
olyan problémám lenne hogy a go pro hero2 a vízálló tokjában nagyon hamar párásodik. ha van valakinek tapasztalata vagy ötlete a megoldásra kérem írja meg. most vettem full kezdő vagyok hozzá
köszönöm!