A gopro mellett simán ajánlható a Sony, a Drift, a Contour és olcsóbb kategóriában a Polaroid is. Mindnek van előnye-hátránya a goproval szemben, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy "csak-a-gopro".
Náluk van a legtöbb innováció, fejlesztés, sorra készítik a demofilmeket, amikkel nem csak a termék eladása a cél, hanem az életérzés bemutatása. Hogy ezzel megteheted. Meg persze mással is, de ezt valahogy a többi gyártó nem ismeri fel eléggé.
A gopro kicsit olyan már, mint a redbull.
Szerettem volna egy nagyon fasza akció kamot és nézegettem sok mindent Kínai utánzatokat persze mert hát arra tellett bele is futottam a szarba rendesen .
Vettem először egy MD80-at ami mai napig is tökéletesen működik.
Aztán mondom kell jobb minőségű felvétel hát vettem én hülye egy F900 LHD-t ami egy rakás fos szó szerint.
És most végre sikerült egy fasza kamerát beszerezni
Nem nem GoPro Hero3+ Bleck Edition lett de majdnem annál jobb ,mert mindenkinek az van , ,
Ezért sikerül beszereznem egy
Sony AS100 VR/C-t van benne minden nyalánkság csuklós távvezérles, Nagylátószögű ZEISS Tessar prímobjektív lencse,GPS,WIFI,Exmor R® CMOS-érzékelő,BIONZ X™ processzor, mind a 4 memória kártya típust kezeli.
Érdekelne itt valakit egy SJ1000? Minden tartozékával együtt? Memóriakártya nélkül? Akksi, töltő, összes mount.
Annyi átalakítás van a házon, hogy fúrtam rá egy kis lyukat majd beragaztottam szivacsot, hogy ne legyen doboz hangja. Azóta szép hangja van és ugyanúgy nem ázik be.
Nem teljesen tiszta a dolog, de van szabályozás, meg törvény, és szép bírság is (10.000 juróó...). A jogi hülyeségekből az derül ki ,hogy a videós megfigyelés tilos, de egy turista nyugodtan készíthet felvételt egy érdekesebb szakaszról.
Találkoztatok már olyannal, hogy pl. Ausztriában megbüntettek a "fedélzeti" kamera használata miatt? (Adatvédelem, ahogy a street view sem megengedett náluk.) Elviekben már azért is jár a bünti, ha fel van szerelve.
Én idén többször is elmentem rendőrök mellett, igaz ők sebességet mértek. Eddig engem a kamera miatt még nem piszkáltak.
Természetesen van élet a gopro-n kívül is, de nem a 10-20ezres ebay-es szegmensben. A Sony, a Drift, vagy a Contour hasonló árban kínál a goproval szinte azonos minőséget, apróbb eltérésekkel (a Drift árában benne van az LCD, stb-stb-stb). A Garmint nem ismerem, a Polaroid némileg olcsóbb, ahogy olvastam, némileg el is marad a képminősége a "nagyoktól". Nyilván nem mindenki tud 100-130ezret ezekre áldozni, ez természetes.
Csak ne akarjunk egy 20ezres netes vacaktól ugyanolyan minőséget, hátteret, mint amit a fentiek kínálnak.
Nem biztos, hogy minden olcsó cucc sz@r, de nyilván lényegesen nagyobb szórás van minőség, megbízhatóság terén.
A sony-t motoron még nem volt szerencsém próbálni.A hang motoron mindegyiknél rossz ,csak sebesség kérdése. A szürkületben készített videókon nem láttam eltérést. Amiben a Sony sokkal sokkal jobb az a rázkódás csillapítás! Meg hogy a távirányítón van kontrol funkció!
Nem kötelező a gopro.
Viszont az hülyeség hogy fruttiaron kapsz jobbat.
Ki az az idiota aki egy piaci termeket a konkurensek ara tizedeert adja holott jóbb?
Nincs ilyen.
Ha ugyanazt tudja bizonyitottan vagy jobb akkor marketing miatt mmondjuk 10% al alajuk megy majd a beetetes utan szep lassan felemeli.
A gyartas koltseggel felesleges előjonni mert mindenki kinaban gyartat.
A sony is jo de a hangja zavar.tul hhangos par tesztvideo megnezese utan.
Utcan kezben meg surf deszkan mindegy de motoron idegesito a hangja.
Amugy sotetebb kornyezetben szerintem szarabb mint a gopro.
Szal ez a mindenben jobb valszeg csak szubjektiv.
Annnyira kozeliek a techikak.
Nem biztos,hogy mindig a Goprot kell venni.(szerintem csak a reklám nagyobb mint más márka termékeinél) Most adtam el a 4hónapos hero 3black kamerát,mert idegesített hogy nagyon rázkódik a kép!Csak azért vettem azt mert az az "isten". Most már második hete próbálgatom a Sony Hdr-As100vr-t,szerintem mindenben jobb mint a Gopro! Bár a kiegészítők nem mindenhol kaphatóak hozzá! amúgy az áruk nagyjából egyforma.
Kevesebbet tud. A gopro pár éve ebben a sorrendben gyártja a kameráit:
white-silver-black.
A white a "legbutább", tulajdonképpen alig tud többet a HD960-nál, csak már ez is tud 1080-at, igaz csak 25/30fps-en. És csak 5MP-s fottókat tud, a silver 10, a black meg 12!
Az, hogy slim, szerintem csak annyit jelent, hogy ez is idomult a 3+ kamerák vízálló tokjához, ami kisebb, mint a sima 3-asé.
A példa videón sima gopro3white-ként nevezik.
Szerinted, akinek goproja van, annak apu-anyu adta? Hát nem!
Megsúgom: mi is "melós pénzből" élünk. Nekünk se a nyugati szél hordja össze, itt sincs pénztermő bokor az udvaron és nem szakadt ránk az OTP sem. Jah, hogy nekünk mégis belefér? Lehet, ezen kéne elgondolkodni...
(Bocsánat, csak utálom, ha valaki a zsebemben turkálva általánosítgat.)
És nem véletlenül "fikázzuk" a többi, olcsó sz@rt, szépen lassan mindenki rájön, hogy az olcsó kamerák drágák, mert eladni nem fogod tudni soha, viszont úgyis megveszed utána a gopro/sony/drift/stb kamerát, bármennyire is nem szeretnéd.
Ebay-en ki lehet fogni goprótól driftig használban ilyen árban mindenfélét.
Én ezt tettem.
Egy 960-as rögzítőkkel nem került 35e-be és jobb képeket készít.
Igaz nem fullHD de ettől mérföldekkel jobb.
Manapság elég divat úgy kezdeni hogy nincs 150-em gopróra ez az xy-Mr Wong jobbról az 5. dzsunka jó lesz e?
És általában az olcsó nem lesz annyira olcsó.
Egy normális kamera (szerintem a drift ghost jelenleg,sony AS,) Ár/érték arányban jobb mégha a vételár több is.
És van használtpiac ahol töredékáron vannak jó cuccok csak türelem és kitartás kell.
Bár nyugodtan vedd,nekem is van ilyen huszonharmincezres izém de több a mérgelődés.
Ha nincs zsé én még azt is jobbnak tartom ha benyára költöd.
Pár videót átnézve szokásos kínai tömegcucc olcsó.
Igen lassú árnyékból-fénybe fényből árnyékba átmenet,zene van rajta tehát csipogó ufóhang és picit pixeles.
Inkább egy möbiusz annak csak a hangja szar.
És nem vagyok hozzáértő csak figyelek.
Milyen árkategória?
A gopro mellett simán ajánlható a Sony, a Drift, a Contour és olcsóbb kategóriában a Polaroid is. Mindnek van előnye-hátránya a goproval szemben, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy "csak-a-gopro".
Náluk van a legtöbb innováció, fejlesztés, sorra készítik a demofilmeket, amikkel nem csak a termék eladása a cél, hanem az életérzés bemutatása. Hogy ezzel megteheted. Meg persze mással is, de ezt valahogy a többi gyártó nem ismeri fel eléggé.
A gopro kicsit olyan már, mint a redbull.
Vettem először egy MD80-at ami mai napig is tökéletesen működik.
Aztán mondom kell jobb minőségű felvétel hát vettem én hülye egy F900 LHD-t ami egy rakás fos szó szerint.
És most végre sikerült egy fasza kamerát beszerezni
Nem nem GoPro Hero3+ Bleck Edition lett de majdnem annál jobb ,mert mindenkinek az van , ,
Ezért sikerül beszereznem egy
Sony AS100 VR/C-t van benne minden nyalánkság csuklós távvezérles, Nagylátószögű ZEISS Tessar prímobjektív lencse,GPS,WIFI,Exmor R® CMOS-érzékelő,BIONZ X™ processzor, mind a 4 memória kártya típust kezeli.
nagy a bódogtág mot
Annyi átalakítás van a házon, hogy fúrtam rá egy kis lyukat majd beragaztottam szivacsot, hogy ne legyen doboz hangja. Azóta szép hangja van és ugyanúgy nem ázik be.
Ár: 15.000 Szerintem nagyon jó ár.
SJ4000-ese van itt valakinek? Az istenért se ismeri fel a win7, persze drivert sem tudok szedni hozzá sehonnan.
Valami ötlet?
Én idén többször is elmentem rendőrök mellett, igaz ők sebességet mértek. Eddig engem a kamera miatt még nem piszkáltak.
Csak ne akarjunk egy 20ezres netes vacaktól ugyanolyan minőséget, hátteret, mint amit a fentiek kínálnak.
Nem biztos, hogy minden olcsó cucc sz@r, de nyilván lényegesen nagyobb szórás van minőség, megbízhatóság terén.
Lenyegesen jobb mindnel amit eddig probaltam.
Bar arban csabito a drift ghost.
A sony-t motoron még nem volt szerencsém próbálni.A hang motoron mindegyiknél rossz ,csak sebesség kérdése. A szürkületben készített videókon nem láttam eltérést. Amiben a Sony sokkal sokkal jobb az a rázkódás csillapítás! Meg hogy a távirányítón van kontrol funkció!
Viszont az hülyeség hogy fruttiaron kapsz jobbat.
Ki az az idiota aki egy piaci termeket a konkurensek ara tizedeert adja holott jóbb?
Nincs ilyen.
Ha ugyanazt tudja bizonyitottan vagy jobb akkor marketing miatt mmondjuk 10% al alajuk megy majd a beetetes utan szep lassan felemeli.
A gyartas koltseggel felesleges előjonni mert mindenki kinaban gyartat.
A sony is jo de a hangja zavar.tul hhangos par tesztvideo megnezese utan.
Utcan kezben meg surf deszkan mindegy de motoron idegesito a hangja.
Amugy sotetebb kornyezetben szerintem szarabb mint a gopro.
Szal ez a mindenben jobb valszeg csak szubjektiv.
Annnyira kozeliek a techikak.
white-silver-black.
A white a "legbutább", tulajdonképpen alig tud többet a HD960-nál, csak már ez is tud 1080-at, igaz csak 25/30fps-en. És csak 5MP-s fottókat tud, a silver 10, a black meg 12!
Az, hogy slim, szerintem csak annyit jelent, hogy ez is idomult a 3+ kamerák vízálló tokjához, ami kisebb, mint a sima 3-asé.
A példa videón sima gopro3white-ként nevezik.
Vajon mitől olcsóbb 30-al a Hero3 túl ami 100-rugó ez meg 72?
Tudom vékonyabb meg ilyenek.
Miben térhet el a 40-el drágább sima verziótól?
Megsúgom: mi is "melós pénzből" élünk. Nekünk se a nyugati szél hordja össze, itt sincs pénztermő bokor az udvaron és nem szakadt ránk az OTP sem. Jah, hogy nekünk mégis belefér? Lehet, ezen kéne elgondolkodni...
(Bocsánat, csak utálom, ha valaki a zsebemben turkálva általánosítgat.)
És nem véletlenül "fikázzuk" a többi, olcsó sz@rt, szépen lassan mindenki rájön, hogy az olcsó kamerák drágák, mert eladni nem fogod tudni soha, viszont úgyis megveszed utána a gopro/sony/drift/stb kamerát, bármennyire is nem szeretnéd.
Én ezt tettem.
Egy 960-as rögzítőkkel nem került 35e-be és jobb képeket készít.
Igaz nem fullHD de ettől mérföldekkel jobb.
Manapság elég divat úgy kezdeni hogy nincs 150-em gopróra ez az xy-Mr Wong jobbról az 5. dzsunka jó lesz e?
És általában az olcsó nem lesz annyira olcsó.
Egy normális kamera (szerintem a drift ghost jelenleg,sony AS,) Ár/érték arányban jobb mégha a vételár több is.
És van használtpiac ahol töredékáron vannak jó cuccok csak türelem és kitartás kell.
Bár nyugodtan vedd,nekem is van ilyen huszonharmincezres izém de több a mérgelődés.
Ha nincs zsé én még azt is jobbnak tartom ha benyára költöd.
30 ezer az ára Auchan-ben. ,
Igen lassú árnyékból-fénybe fényből árnyékba átmenet,zene van rajta tehát csipogó ufóhang és picit pixeles.
Inkább egy möbiusz annak csak a hangja szar.
És nem vagyok hozzáértő csak figyelek.
Milyen árkategória?
http://youtu.be/IQtf59bEcq4
Mielőtt valaki leszólna.hogy miért nem GoPro-t veszek annak üzenem,hogy melós pénzből élek nem anyu+apu adja.
köszönöm a megértést ,
Erről a kameráról lenne szó:
Qilive q2755 Full HD Sport Kamera
Véleményeket kérek főleg azoktól akik értenek hozzá.