És Black Gratula . Tapasztalkodjunk majd össze itt a fórumon, mert nem elterjedt, még ismergetem én is, szeretném megtanulni rendesen használni. Nekem is van, csak az White
Hali mindenki! Ma megérkezett (23 nap után...) a MOBIUS action cam. Egyelőre menet közben nem készült videó, még csak tesztelem, de hamarosan érkezik egy on-board, és egy élménybeszámoló a kamerával. A sisak oldalára egy mellé vásárolt vákuumtalppal sikerült felhekkelni, a képen látszik a kormány bal oldalán a kormányra szerelhető adapter, szintén mellé lett véve egy kétoldalú ragasztós talppal egyetemben.
Várjatok egy picit, egy srác tett fel a face-en egy white szettet, igen kedvező 45-50ezres áron, sok kiegészítővel, ajánlottam neki, hogy tegye fel ide is. Hátha idetalál
Sziasztok! Nem akarok beleturkálnia dologba, de én 65-ért már HERO3-at vettem. Igaz, hogy White, de ugyanazokat tudja, mint ez a koppintás. Mondjuk a fénykép 12 MP, nekem meg 5 MP . Hacsak minőségben nincs akkora különbség...
Angliából nincs vám, és itt van egy héten belül a cucc. Ha pedig valaki nagyon nem akar regisztrálni, akkor van itt a fórumokon is olyan megbízható kolléga aki tud segíteni.
Nem akarok üzletet rontani, csak kicsit megütötte a szememet az 50 rongyos ár, ami azért nem a "töredéke" egy Hero3 árának.
Milyen "boltban"? Én nem látom sem azt, hogy számlás ár, sem a pl. 12 hó garanciát...
Ezt nem fogják meg a vámon... Ha vki túlbuzgó, akkor nem 24,5e lesz, hanem mondjuk 28e. Na bumm... Nekem eddig mindig időben küldtek mindent, tehát akkorra, ami az oldalon szerepel. Ha 1 hét, ha 3 hét, akkor annyi...
Aki, nem akar várni, az megveszi tőled... Majd alkuszik egy jót...
Bár én a "fapados 3black"-el is maximálisan elégedett vagyok.