Sziasztok.
Tud valaki ajánlani valami programot amivel zenét lehetne..alá tenni video felvételnek...ami Mp 4.formátumban..1080..körüli felbontásban..készül...valami egyszerú..és letölthetőre..gondoltam..segitséget köszi előre is...
sziasztok! A sony hdr-as15 action cam-ről valaki tud mondani valamit? érdemes-e megvenni? Egy használtat néztem ki csak bizonytalan vok ez és egy új drift hd között! durván 15k val több a drift!
Remélem tudtok segíteni!
valaki tudna nekem segíteni kamerát keresek hobbi crossozásra magyarországon 15 ezer forintig aki tud valamit ajánlani az írjon mi a véleményetek a mini md 80ról?
Van egy GoPro HD kamerám eladó. Tapadókorongos felfogatással of korsz. Ha valakit érdekel, írjon egy mailt: peter (pont) pavloczki (kukac) gmail (pont) com
Szia,
Akkut vettem hozzá tartalékot, ha jól emlékszem 9$ volt. Nem tudom mennyit bir. 3*20 percet tudtam felvenni vele a H.Ringen, FullHd-ben, nekem ez volt a cél.
Nagyon sok féle tartó van hozzá, tapadókorongos, öntapadós, kerékpár kormányra szerelhető..., de nekem ezek nem jöttek be. Nagy sebességnél rezonál. Én egy sima 1600Huf-os fényképező tartót alakitottam át, azzal tökéletes.
Felvételt nem töltöttem fel sehova mert nagyon nagy a file méret és nem tömöritgettem.
Hozzáteszem, hogy a gopro optikája sem highend darab, bár azt állítják a hero3black-ről, hogy f2.8-as fényereje van. Sötétben még nem használtam, tehát sem a képminőségről, sem a zajokról nem tudok még nyilatkozni. De azért csodákat nem várok ettől sem.
Srácok! Az, hogy valami, amit kamerának neveznek és a technikai paramétereiben szerepel, hogy 1920x1080-as felbontást tud, nem jelenti azt, hogy fullHD minőségű a felvétel, csak annyit, hogy a file 1920x1080-as felbontású. Aki kicsit jobban beleásta magát, az tudja, hogy az optika sokkal meghatározóbb a minőség terén, mint a felbontás.
Különben miért kerülne egy valódi HD kamera annyiba, hogy abból több, gopro3black is kijönne, teljes kiegészítőparkkal?
Tud valaki ajánlani valami programot amivel zenét lehetne..alá tenni video felvételnek...ami Mp 4.formátumban..1080..körüli felbontásban..készül...valami egyszerú..és letölthetőre..gondoltam..segitséget köszi előre is...
peter (pont) pavloczki (kukac) gmail (pont) com
+3630 2366021
Ha érdekel írj:
peter (pont) pavloczki (kukac) gmail (pont) com
Akkor próbáld már meg értelmezni a leírtakat!
akció
Remélem tudtok segíteni!
http://www.ebay.com/itm/1100mA...
Akkut vettem hozzá tartalékot, ha jól emlékszem 9$ volt. Nem tudom mennyit bir. 3*20 percet tudtam felvenni vele a H.Ringen, FullHd-ben, nekem ez volt a cél.
Nagyon sok féle tartó van hozzá, tapadókorongos, öntapadós, kerékpár kormányra szerelhető..., de nekem ezek nem jöttek be. Nagy sebességnél rezonál. Én egy sima 1600Huf-os fényképező tartót alakitottam át, azzal tökéletes.
Felvételt nem töltöttem fel sehova mert nagyon nagy a file méret és nem tömöritgettem.
Legszívesebben én is Hero 3 Blacket vennék, de kamerára nincs kedvem annyit költeni. Ha megérkezik ez a Mobius, csinálok minta videót
Különben miért kerülne egy valódi HD kamera annyiba, hogy abból több, gopro3black is kijönne, teljes kiegészítőparkkal?
itt egy minta:
http://youtu.be/iyGYc1cAo9Q