Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BlazR okít:
Az mindenkinek sikerül!
Sok szerencsét Blazr.
Jó reggelt! Megyek zárótanítása! Bízok benne hogy sikerül
Jah és még annyi jövő hónap 24-25-26 azt nem tudom hol de nyír1 belterület, + újfehértó felé az autópálya alatt sztem Trafi fordítva lesznek elhelyezve...( csak motoros trafi lesz)
Köszönyük!
Tisztelet!
Igazából csak azért regisztráltam h tapasztalatot gyűjtsek a nálam tapasztaltabb motorosoktól.
Az előző hozzászólásom miatt sajnos új felhasználónév szükséges mivel ezzel megüthetem a bokám.
És ha már lelepleztem magam, akkor figyeljetek oda hová mit írtok Budapesten van egy alosztály akik a motorosokkal foglalkoznak főként,ők szokták kezdeményezni a motoros akciókat.(baszogatást) és ezt az oldalt is figyelhelhetik.
Tiszta forrásból tudom az 1-ik illető ellen büntetőeljárás folyik mivel olyan rendszámtáblát készített is rendszámtábla tartót ami enyhén szólva nem legális, és itt reklámozta.
Csak óvatosan!
Nagyon korrekt hozzáállás
Okos ötlet: deklavátor a motoron?!Defibrilátor elöre felkötve vagy mi? alufóla tekercser halyicsunk ki a motorról mint a rég világháborus repülöpilóták hogy a bomba arra mennyen rá!?
Ez a beszéd,nem a baszogatás!
NA helyes hogy ilyen jardok is vannak! Ritka, kihaló fajta!
Lehet hogy rendőr vagyok, de ami tuti srácok magánéletben imádok motorozni és nem kell lehurrogni örüljetek h ilyenek is vannak.ez nektek is jó sztem.
Soha nem baszogattam az életbe motorost és nem is fogok mert tudom hogy az ilyen motorokkal nem lehet tötyögni..........
És senki nem figyel titeket "minket" csak mivel szabolcsi vagyok szemmel tartom az itteni eseményeket.
És ha trafi érdekel akkor azt ne itt beszéljük meg tudok adni némi okos olcsó ötletet stb...........
És az adataim azért nincsennek kiírva mert ezek után amit leírtam lehet h felelősségre vonnának.
igazad van Géza báttya
Amúgy miért, és épp Te Sanyi írsz Doky nevében? Vagy éppen Kálmán vagy? Túl gyenge bizonyíték amit ide írkálunk
Azért, mert fél, hogy a rendőrség is nézi az oldalt
meg a kis rendszámos ótós képet is jó lenne ha egy bennfentes kiegészitené
. nekem is ......
ennyi erővel elmondhatná folyton hol vannak a trafik, ne kelljen 180nal beleszaladni egybe
nem baj, jó tudni, hogy figyelnek minket
ennek fényében kell majd ide infókat írni...
mehetünk ótógrammért..
Csak azt nem értem h a büszke és nagyon informált rend büszke őre miért nem tölti ki adat lapját! Nah erről is ennyit!
Nincs zsiwiw hozzáférésem de akkor én kell,hogy gratuláljak . .
http://iwiw.hu/pages/image/alb...

ha lehet hinni ennek akkor hozzánk közelebb áll .. rakamazi