Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen ez a másik amit szeretnek :D prizma meg rendszámvilágitás.. Attis neked ezek is hiányoznak nem? bár ez tök egyszerűen meg gyorsan megoldható..

de én leszarnám azt a plusz pár ezret.. és nem kell sem időponttal szopni sem aggódni átmegy nemmegy.. hanem elvinni egy másik helyre..
Nekem nem kellett az ülésre, van hátsó kapaszkodóm. A hátsó prizmára viszont mondta a szaki, hogy legyen... egy műanyag darab és egy prizma megoldotta műszaki idejére a problémát
Szevasztok!

Én is betettem a hangtompítót de be sem kellett indítani.A legnagyobb probléma a kapaszkodós űlés és a rendszámtábla alatti fényvisszaverő prizma volt.
Elvileg, ha van benne e betű, akkor átengednek vele ha benne van a tölcsér. Gyakorlatilag... vizsgabiztosa válogatja.
Ha nem a gyári a dob, de "e" betüs és ha bele teszem a gyári hangtompitó betétjét, akkor abba beleköthetnek? Van hozzá valami tanúsítvány, de mivel olaszul van(giannelli dob), gondolom nem jó semmire.
>>> kezdd
elbaszták a reklámot
próbáld meg..ha nem felel meg nem vesznek el semmit sztem csak visza kell menni úgy hogy minden ok
Fele kb. a vizsgadíj,és mondom ha minden O.K. a motoron,akkor nem tömöm senki zsebét.De csak most néztem meg,hogy az első irányjelzők nem E betűsek!
Más "normál" helyen van 4 ismerősöm(különböző helyeken) is,aki megold nekem dolgokat,az nem gond!
ezt nem tudom..
rendszámos motort sosem vittem oda
jaja sokkal olcsóbb
Minek foglalkoztok a kpm-el (olcsóbb ?),a seat valentos srácot kérdezted? (GSR).
Egyébként az én rendszámom nincs jobban megdöntve,mint ahogy gyárilag van!
Vagy csak minimálisan jobban.
De nem úgy van már,hogy ha nem felel meg,akkor kivonják ideiglenesen,vagy mi a t.k.m?!?
figyelj menj el.. ha bejelentkezel az nem kerül pénzbe.. ha elzavarnak akkor meg nem fizetsz... az indexet talán nem veszik észre.. a rendszám meg.. háát .. attól függ ki megy ki vizsgálni.. mert van ott gyökér.. (ebből van több) meg 1db rendes csávó

a motoros műszakis napra kellett volna jönnöd.. akkor átengedtek volna sportdobbal mindennel...
Első indexekbe nincs E betű!A kurva élet!
Gyári pufó van,fék gumi O.K.
Na én a gyári rendszámtartót vissza nem teszem,ez meg olyan kemény,hogy nem hajtogatható össze-vissza.
Na akkor lehet mégsem oda megy!
Szatyi4 milyen a géped(fotó),mert nagyon jók a fotók?!
fékek
amitbe szeretnek kötekedni:
indexben e betü
gyári rendszámtartó
gyári pufó
index duda minden világitás menjen
gumiba legyen elég minta
kékek fogjanak mert fékpadon is megnézik

ahogy elénézem a motorod a puffot ha visszateszed meg a rendszámot kicsit függőlegesebre hajlitod nem lesz gond
Cső Doky!
Te megfordultál már párszor gondolom műszaki vizsgán a Közlekedési Felügyeletnél(vagy hogy hívják őket!) a Lujza utcán.
Mennyire gázos ott egy motor műszakiztatása?
Oda akarom vinni,mert ha nincs miért aggódnom,akkor nem fizetem ki a dupláját a 4300-nak a semmiért!
Decukiiiiiii... Nekem kell egy cica
Köszi
baromi jó képeket csinál a géped