Nekem nem kellett az ülésre, van hátsó kapaszkodóm. A hátsó prizmára viszont mondta a szaki, hogy legyen... egy műanyag darab és egy prizma megoldotta műszaki idejére a problémát
Én is betettem a hangtompítót de be sem kellett indítani.A legnagyobb probléma a kapaszkodós űlés és a rendszámtábla alatti fényvisszaverő prizma volt.
Ha nem a gyári a dob, de "e" betüs és ha bele teszem a gyári hangtompitó betétjét, akkor abba beleköthetnek? Van hozzá valami tanúsítvány, de mivel olaszul van(giannelli dob), gondolom nem jó semmire.
Fele kb. a vizsgadíj,és mondom ha minden O.K. a motoron,akkor nem tömöm senki zsebét.De csak most néztem meg,hogy az első irányjelzők nem E betűsek!
Más "normál" helyen van 4 ismerősöm(különböző helyeken) is,aki megold nekem dolgokat,az nem gond!
figyelj menj el.. ha bejelentkezel az nem kerül pénzbe.. ha elzavarnak akkor meg nem fizetsz... az indexet talán nem veszik észre.. a rendszám meg.. háát .. attól függ ki megy ki vizsgálni.. mert van ott gyökér.. (ebből van több) meg 1db rendes csávó
a motoros műszakis napra kellett volna jönnöd.. akkor átengedtek volna sportdobbal mindennel...
Első indexekbe nincs E betű!A kurva élet!
Gyári pufó van,fék gumi O.K.
Na én a gyári rendszámtartót vissza nem teszem,ez meg olyan kemény,hogy nem hajtogatható össze-vissza.
Na akkor lehet mégsem oda megy!
amitbe szeretnek kötekedni:
indexben e betü
gyári rendszámtartó
gyári pufó
index duda minden világitás menjen
gumiba legyen elég minta
kékek fogjanak mert fékpadon is megnézik
ahogy elénézem a motorod a puffot ha visszateszed meg a rendszámot kicsit függőlegesebre hajlitod nem lesz gond
Cső Doky!
Te megfordultál már párszor gondolom műszaki vizsgán a Közlekedési Felügyeletnél(vagy hogy hívják őket!) a Lujza utcán.
Mennyire gázos ott egy motor műszakiztatása?
Oda akarom vinni,mert ha nincs miért aggódnom,akkor nem fizetem ki a dupláját a 4300-nak a semmiért!
de én leszarnám azt a plusz pár ezret.. és nem kell sem időponttal szopni sem aggódni átmegy nemmegy.. hanem elvinni egy másik helyre..