Cső Fiatalok! Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntést itt vagy sms-ben! Sajna, csak most nemrég kerültem haza és netközelbe ezuton köszönöm mindenkinek mégegyszer.A pontos évszámot hadjuk,nem az a fontos! Valószínü egy ideig csak így hétvégén tudom majd elolvasni a heti történéseket a munkám miatt Sajnálattal olvasom hogy CsLacával mi történt-Neki gyógyulást kívánok és mielőbbi felépülést! Redd -Bull Bécinek gratula az új gépsashoz és köszöntjük Yamaha körünkben! Nekem is sikerült leszervizelni a paripát és mostmár harcra kész! A segítségért külön köszönet Buster cimbinek és Mikiéknek a Yamahában! . .Remélem jönnek a jó idők és gurulhatunk újra együtt
Nem ez az,csak ilyen!
Lehet leveszi majd róla a félidomot,és vesz rá egy ilyen kis fejidomot,mert ezzel sokkal jobban mutatna. R változatot akart,de csak S akadt,így ez lett.De így legalább ha akarja félidomos,ha akarja + 20 ezerért kis fejidomos motorja lesz.
Hogy hányszor fog csatlakozni azt nem tudom,mert alig van ideje(nagyfőnök a srác,sokat melózik).
Most 41 éves,és utoljára 17 évesen motorozott(Simója volt)!
Úgyhogy tanuló lesz,mert azóta csak alkalom adtán ült motoron.(az enyémen,meg egy 750-es Hondán,+ robogó néha)
5 sebességes,30-al megyek vele 5.-ben alapjáraton,és onnan egyetlen rántás nélkül úgy elindul,hogy nem hittem el!
Ebben nem kell a váltót használni!
Helló!
Autófelnivel foglalkozókat ismerek,de ha gondolod utánakérdezek a dolognak,hogy javít-e valamelyikőjük motorfelnit is!
Vagy itt a többiek ha olvassák,úgyis írják,ha ők tudnak valakit.
Kit ajánlottak?
Petrillát?
Akkor lessz valami kirándulás vagy nem?
Én ma már meg jártam kállót potyára
AS dragon... megnézem.. bár az enyémbe nem a gyári van de kideritem mi köll bele
Na majd...
Kedden megmondom,hogy ki csinál,és hogy,mennyiért dolgozik!
Milyen felni és mi a baja?
Ha megmondod az aksi tipusát akkor megnézem mennyi.
Én csakis gondozásmentest ajánlok.
De csak kedden tudom megnézni.
Lehet leveszi majd róla a félidomot,és vesz rá egy ilyen kis fejidomot,mert ezzel sokkal jobban mutatna. R változatot akart,de csak S akadt,így ez lett.De így legalább ha akarja félidomos,ha akarja + 20 ezerért kis fejidomos motorja lesz.
Hogy hányszor fog csatlakozni azt nem tudom,mert alig van ideje(nagyfőnök a srác,sokat melózik).
Most 41 éves,és utoljára 17 évesen motorozott(Simója volt)!
Úgyhogy tanuló lesz,mert azóta csak alkalom adtán ült motoron.(az enyémen,meg egy 750-es Hondán,+ robogó néha)
5 sebességes,30-al megyek vele 5.-ben alapjáraton,és onnan egyetlen rántás nélkül úgy elindul,hogy nem hittem el!
Ebben nem kell a váltót használni!
Autófelnivel foglalkozókat ismerek,de ha gondolod utánakérdezek a dolognak,hogy javít-e valamelyikőjük motorfelnit is!
Vagy itt a többiek ha olvassák,úgyis írják,ha ők tudnak valakit.
Kit ajánlottak?
Petrillát?