Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva mizu?
Holnap este lesz valami mulatozás?
Jó reggelt!
Már lefikáztok mert hondám van?
cimbi ezt neked
Bár nem vagyok szaki, szerintem lehet karbi miatt is, de inkább gyújtásprobléma (régi, vagy rossz gyertya akár, rosszabbra ne gondoljunk...).

Egy ilyen motort érdemes lenne hozzáértővel megnézetni

Üdv: Pisti
balázsnak akartam írni hogy majd őt lefotózzuk a hegyről, amíg mi kawasakisok felmászunk, de már kezdek lassan olyan márkabuzi lenni mint te
Hali ,Urak! A barátom egy 92-es évjáratú GSX-750 F-est szeretne venni de 5-6000körül durrog-szabályoz.Ötletet kérnék ,hogy gyertya vagy mi a fene vacakolhat.
hello van egy tzr 50em ha vki tud eladó sportpufót vagy csak dobot eladót az msnen a raikonen01@citromail.hu-n elér vagy telón csörgessen mármeg a 30/52-85-648-on...fontos lenne a segitséget köszönöm
A második mondatot nem értem!
Hangosabb lett jól hallhatóan,azóta van ennek a legjobb hangja(a Világon)!
Írj már rám MSN-en ha leszel, mert oly bonyolult az életem
hangra mennyiben lett másabb a rövid ?

fepi3 ! holnap neked nincs sulej ugye? reggel megyek a tokmányirodába duttána összefutkorászhatnánk mikortól érsz reá ?
nem igazán értem én ezt a pár sort nem latolgattam én semmit és egyáltalán nem érdekelt és msot sem érdekel mi baja a motornak Laca állapotára kérdeztem és reméltem/remélem semmi komoly baja és minnél előbb felgyógyul és nem lesz semmi maradandó baja.. bőven elég lesz neki az emlék. Sajnos tudom mert borultam én is nemegyszer.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki ezúton is.
csinálhatnánk ott majd pár képet a nyáron. de hát akkor max kawasakikkal, téged majd fentről lefotózunk
Akarattal mindent lehet növeszteni
Annyira nem,mint az enyémen volt(arányaiban),de nekem az egészen rövid dobok tetszenek.
Aha,hegyet másztunk Tarcalon!
Egy Kawasaki bármire alkalmas!
Majd később nézegeted - nézegeted és hosszú lesz
Krosszoztál akkor amikor még a hosszú akra volt a gépen?
nem volt egy rossz döntés, sztem az enyém is éppenhogy nem tűnik túl hosszúnak.
-11 cm.Sérült,amikor borultam,de amúgy is le akartam vágatni belőle,mert aránytalanul hosszú volt.Így már muszáj volt!
hű! azért szedtetek le belőle rendesen..de mi volt vele a baj? vagy csak simán túl hosszú volt?
Akkor tisztáztuk az esetleges félreértéseket.