Tegnap írta a sógora cslacának, a gsx-r600 topicba:
tutis
[31052] tegnap 22:29
Üdv mindenkinek. Most értünk haza a kórházból. Sajnos Laca nem néz ki fényesen. Altatásban van. Kulcscsont-törés, csuklótörés, zúzódások mindenhol. Mellkasa bevérzett, be van csövezve, azon át távozik a vér. Katéter, infúzió, stb.. Gerince megsérült de még nem tudni milyen mértékben, a holnapi röntgen árulja majd el. Fején is van sérülés. Szar így látni, a család maga alatt van. A baleset körülményei tisztázatlanok, majd ha pár nap múlva eszméleténél lesz majd elmeséli. Köszönöm mindenkinek a nevében jókivánságokat.
tutis
[31144] ma 07:53
Sziasztok!
Laca felébredt az altatásból, most indulunk be a kórházba. Majd jelentek a pontos állapotáról.
Aki tud segíteni nekem kicsit, tegye meg. Motor bal oldalán lévő alkatrészek kellenének, aki lát és hall bármiről bontóban, újonnan stb, nyomja nekem az infókat a tutiskukacfreemail.hura.
Ja hát úgy volt, ahogy elmesélte:
. Leintették, őt meg az o.társa volt egy robesszal
. 3 motoros rendőr
. nézelődnek jobbra balra, ugye jogsi, forgalmi
. nézik első kereket, "hát ez is necces, de a hátsóóóó az thuti bhírság..." nagy lenézően...
. aztán kérdezi: nah mi legyen?(ezt is sejtető hangsúllyal...) forgalmi vagy 10.000 bírság? azt inkább bírságot választotta, ésszerűen.
. "így ne közlekedjen, menjen vele haza!"
Öcsémet megbüntették ma 10e-re, mert kopott volt a hátsó gumija...köcsögök voltak a zsaruk nagyon, 3 motoros rendőr, nagy flegmázva, minden (ahogy illik)
Gyuszkó!
Ha olvasod a fórumot! Még régebben egyx mondtad, h ha kellene gumma, tudsz segíteni! Na most kellne öcsémnek hátulra 110-130 /70 - 17es supermoto, vagy sport-túra, ilyesféle gumi (xt125re, most 130/70-17es dunlop arrowmax van fent)
Meg lehet én is beneveznék valami jófajtára!(nekem 150/70-17 a gyári méret)
Nézegettem pirelliket, a neten sport demon-t ajánlott a pirelli oldala, valami olyasmi kéne ami túrás gumi, esőben is jól viselkedik, de tapadjon is, ne mint a mostani hejdenemjó (heidenau)!
Ha tudnál segíteni, itt vagy az e-mailemre válaszolj légyszi! (vagy ha valaki más, azt is szívesen fogadom )
az már megvan! jó munka lett (igaz nem a "te" festőddel csináltattam, kaptam egy olcsóbb ajánlatot (de mint kiderült találkoztunk már, mikor mondta h hol dolgozik, ő vizsgáztatta anno a gépem ))
Össze is votl szerelve, most valami elektromos bibi miatt szopok (röviden: nincs szikra a gyertyákba, gyújtásrendszeri probléma, ment a feltárás, ha minden igaz már megvan a bibi, holnap hívom a bontókat, kell egy jeladó)
Ez az én formám, már kezdek beletörődni h nem lesz kész amikorra én akarom
Engem ketten hívtak ma,hogy jól vagyok?
Az elsőt még nem értettem,a másodikat már megvicceltem.
Merthogy én szinte naponta csapom a 36-oson,és csak ennyit hallottak a rádióban.
Szegény kölyök,meg az új gép.
Pedig az ott egy jó kanyar,meg új az aszfalt is.
A buzi Bordás Béla akkor jött vissza Nyíregy felé,amikor én mentem kifelé Nagycserkeszre vagy 5 óra körül.
Az mindig ott fontoskodik a fostalicskájával mindenhol!
A hátamon feláll a szőr ha meghallom a hangját a rádióba!
Hmm,lehet szétnézek az utcában!