Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőbbi felépülést CsLaca
Most láttam hogy ő volt. Általában olvasgatom a topic-ot és láttam már 1-2 alkalommal. Haverom ment délután nyíregyre a faterjával és találkoztak vele... :S
Jobbulást neki!
Helló

Van valaki nyíregyháza és környékéről akivel lehetne motorozni mert egyedül néha monoton nagyon? (Kawasaki ZZR250)
gyógyulást kívánunk CSlaca !
Valaki tud erről valamit? :S
a 2.3 kép alapján akár egy szobor is lehetne
hű! ki az a jó arcú/hajú gyerek a bal oldalon?
na én kint leszek most indulok
a 36-oson valami motoros baleset volt tud róla valaki valamit?
újhelybe a bob pályánál
Csütörtökön ezek szerint ráérsz? Nekem valszeg alkalmasabb lenne, mint a hétvége...
én még miskolcon baszom az eget.. mégsem hagytam ott a melóhelyet

szerda estétől otthonvagyok
Te merre jársz? Csütörtöktől én abszolút ráérek
merre jártatok ?
Vasárnapról egy pár kép:
Nekem az a vicces "dobbantó" a kedvencem, ami a Kelet irányából, a korzó felé haladva van "elhelyezve" a kereszteződésnél közvetlenül. Arról rendszeresen megfeledkezek és általában hajszálon múlik, hogy kiskanállal kelljen összeszedni (főleg, ha az óriás hambis felől megyek és balra kanyarodok - na akkor az igazi)
Tegnap figyeltem.
50 méterenként(kb) kap egy szépet a futómű.
Szar-szar,de itt már nincs 500 méter zökkenésmentes motorozás sem!
Ha véletlenül egy szakasz új aszfalt van,akkor ott a csatorna- és aknafedelek vannak "szépen" elhelyezve.
Komolyan elgondolkodtató,hogy érdemes e városon belül motorozni,vagy tényleg csak bicajozni fogok itt nyáron!
És erre még csak tegnap jöttél rá?
Tegnap megállapítottam,hogy városunk útjai a motorozás szempontjából egyszerűen szarok!
Szétüti a futóművet.
Sziasztok!
Van egy Honda ST 1100-em, szeretnék megismerkedni ilyen tupussal rendelkező motorosokkal, motorral kapcsolatos tapasztalat csere miatt. Ha valakinek van ilyen ismerőse akkor adok egy e-mail címet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot: miklosizoltan94@citromail.hu
Nekem nem Valamit mintha láttam volna nála pedig
Névjegykártyát nem adott?
Kikapcsolta a mobilját az eladó
Akkor nekem annyi