Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerte valaki ezt a srácot?
NAGYON SAJNÁLOM
http://www.szon.hu/hirek/im%3a...
Morgen!
Reggelt cimbik!
faszom nem ezt a buzis smiley-t akartam betenni :D
nem éppen ajánlatos lenne menni vele, mert a kormánytájékon eléggé el van ferdülve valami...a lámpa se a jó irányba világít
ha nincs nagy baja akkor majd szétkapjátok télen... addig én mennék vele
Hello mindenki!

Nagyon csendbe vagytok mostanság

Ránéztünk faterral a moccomra, szét kellesz kapni az egész elejét, nem lesz egyhamar kész emiatt nem hiszem h fogok a rosszidő beállta előtt motorozni, felvonulásra se nagyon tudok menni emiatt, bocs érte (esetleg öcsém xt125-jével, ha ideadja majd akkorra )
Úgyhogy nekem ezzel kezdődik a téli nagygenerálozás
Gyorsan küldd vissza nekik!
Megyek ki!
helló Estére valaki jön ki? Olyan 6.30 fele én már bent leszek a szokott helyen... hali
Ezt a képet nemrég kaptam angilából:D
Az élesszeműek egyből kiveszik a kép machinálást Dokykám! Ej ej.
Cső!
Téged biztos éheztetnek a friccek!
97-es Suzuki gsx-r 750. Ritkán lehet velem összefutni, a városi levegőt nem nagyon bírja Mindig menni akarok veletek motorzni csak a lépés nem nagyon jön kia meló miatt. De ami késik az nem múlik reméljük.
köszönöm én is a Falcot

ittvan még egy bögöly élesszeműek észrevehetnek vmit
meg lesz meg lesz amint minden fix az tuti hogy megyünk az má nem hogy hánykor mert értetek majd fordulok még 1et ;-)
bögöly és társa.
Szeva! Engem érdekelne, de kicsit messze van!
Email!
Fila te neked milyen motoorod van azaz lehet látni téged?
Srácok,ha valakit érdekel,holnap féláras a kaja a DINER Étteremben(a stadionban van).Amúgy is jók az áraik,és garantálom,hogy a városban ott a legjobb és a legtöbb a kaja!
Nem kapok jutalékot,csak gondoltam szólok,hátha érdekel valakit az éttermi kajázás.(engem nem)
hali :)
király a hely, rosszak az utak.
Rendőr volt sok Tokaj fele de leszarták a fejem
gyönyörű Tokaj, áhh.. még menni akarok jövő héten.
Kolesz tök uncsi, csajok az msn en lógnak

Mehetem egy gyári Falcoval Köszi Doky.

jól csúszik a nyíregyi aszfalt.

holnap mék haza, vasárnap jövök. hívjatok motorozni jövőhéten.
Na én találkoztam velük. Miután minden rendben volt az volt a legnagyobb problémájuk, h nincs kölcsönadásim a motorhoz. De végül elengedtek. Egy elég jó kis rendőr csaj volt.
Tisztelettel köszönöm szépen.