Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dorka44 neve Ráczné Holp Ibolya, iwiw-en rajta van.
Mi is ott leszünk, Karesz! :)
:D majd meglátjuk egyenlőre nem tudom hogy egyáltalán megyek -e válság van
nálam megcsinálhatjuk.. olajat meg olajszűrőt is tudok.. csak holnap juttasd eszembe
vajpuha :) de nehéz kivenni üresbe.. de nem ha állítok rjata nem veszem észre hogy a kuplung csúszik meg vagy a hátsó gumi.
így tuti kiemel, bár lehetne kicsit utánna tekreni a kuplung kar alatti csavaron.

Olajcserét most akarok, lehető leghamarbb, bár itt nem tudom elvégezni ,mert se üres kupám se villáskulcsom.

holnap ETAP :)
mi is örülünk hogy még egy igazi vérbeli fasza csúcstejesítményű izomerőgép űberfasza állatkirály motor jelent meg ma a plázánál

a dobokra meg vigyázz mert ha elfordusz két percnél több időre lehet hogy már nem lesz a paripán

holnap megnézem alaposabban is a gépet főleg a vajpuha kuplung titka érdekel ..
életkedv.
Megismertem a nyíregyi motorosokat

remélem tudok majd velük motorozni

nah jó éjt
Hátha csak elcsúsztak a dolgok, remélem semmi komoly!
Be kell foltozni, megóggyuk!
kezemnek semmi baja szerencsére, lábamon van egy jó kis lila folt, este vettem észre h fáj
lámpával nem tom mi lesz, lehet van kicsit baj, mert a kormányzár nem zár, ha jobbra fordítom a kormányt a gázbowden feszülése miatt magának adja a gázt, ami nem mindig egészséges, kormányzárat nem lehet rátenni...szal valami még nem jó, majd szét lesz szedve, de hétköznap egyetemen vagyok debrecenbe, nem van alkalom megnézni, majd hétvégén ránézek
úú BlazR, tényleg meghalt a gumi? Nem hittem volna, nem látszott pedig annyira súlyosnak..
a lámpatartót sikerült kiegyenesíteni?
kezedel semmi gond?
ha addigra jó lesz a mocim én is ott leszek!
Kibaszott nagy szeg volt a hátsó gumimba! Dudu megbírkózott vele de nem élte túl a gumi
WIldc te amúgy ki vagy? Ja amúgy tudom hogy lesz! És sajna 4f már nem lesz ugy néz ki!
jaaaa, ok. addig csak túlélem
innen 18:00 kor indulok.. sztem 19re otthonvagyok
Doky itt vagy? ma mikor jössz? mert én mindjárt kiugrom az ablakon unatkozom
Nyugodtan csörizz rá, Ő lesz a felvezető vezér....
De amúgy a fórum,és a pláza közt van éppen,ahol a villamos is megy. ,de majd Kopasz kiokít
csk hol van az pontosan hogy találunk oda
de majd rá csörgök kopaszra osszt megoldjuk-e
előre is
repsolfan én a magam nevében persze hogy megyek
ha hazaértem rádcsörgök és elvezetlek oda
oké majd személyesen csacsogunk egyet.....