vajpuha :) de nehéz kivenni üresbe.. de nem ha állítok rjata nem veszem észre hogy a kuplung csúszik meg vagy a hátsó gumi.
így tuti kiemel, bár lehetne kicsit utánna tekreni a kuplung kar alatti csavaron.
Olajcserét most akarok, lehető leghamarbb, bár itt nem tudom elvégezni ,mert se üres kupám se villáskulcsom.
kezemnek semmi baja szerencsére, lábamon van egy jó kis lila folt, este vettem észre h fáj
lámpával nem tom mi lesz, lehet van kicsit baj, mert a kormányzár nem zár, ha jobbra fordítom a kormányt a gázbowden feszülése miatt magának adja a gázt, ami nem mindig egészséges, kormányzárat nem lehet rátenni...szal valami még nem jó, majd szét lesz szedve, de hétköznap egyetemen vagyok debrecenbe, nem van alkalom megnézni, majd hétvégén ránézek
így tuti kiemel, bár lehetne kicsit utánna tekreni a kuplung kar alatti csavaron.
Olajcserét most akarok, lehető leghamarbb, bár itt nem tudom elvégezni ,mert se üres kupám se villáskulcsom.
holnap ETAP :)
a dobokra meg vigyázz mert ha elfordusz két percnél több időre lehet hogy már nem lesz a paripán
holnap megnézem alaposabban is a gépet főleg a vajpuha kuplung titka érdekel ..
Megismertem a nyíregyi motorosokat
remélem tudok majd velük motorozni
nah jó éjt
lámpával nem tom mi lesz, lehet van kicsit baj, mert a kormányzár nem zár, ha jobbra fordítom a kormányt a gázbowden feszülése miatt magának adja a gázt, ami nem mindig egészséges, kormányzárat nem lehet rátenni...szal valami még nem jó, majd szét lesz szedve, de hétköznap egyetemen vagyok debrecenbe, nem van alkalom megnézni, majd hétvégén ránézek
De amúgy a fórum,és a pláza közt van éppen,ahol a villamos is megy. ,de majd Kopasz kiokít
de majd rá csörgök kopaszra osszt megoldjuk-e