Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doky még mindig vagy?
szia!

ha megyek viszem én majd Kálmán bá-t megkérdezem megyünk-e
vagyok
Doky vagy?
Hát igen az biztos Az apriliákkal törődni kell nagyon sokat, mondjuk eddig mindegyik motorommal sokat foglalkoztam. Nem tudom még hogy mi lesz attól függ milyet találok. Köszi a hozzászólásokat!
Köszi!
Amúgy lehet baj van az olasz motorokkal ha nem vigyáztak rá, de több is az alkatrész hozzá. TZReknél meg szerintem kisebb az alkatrész utánpotlás, de nemtom. Tegyük hozzá hogy az AF1ek szebbek mint a tzrek szerintem (félkarú lengővilla...)
köszi
Szoktalak látni téged is meg BlazR-t is az utakon Szép mocitok van mindketőtöknek
de de
Doky! Te nem a Bánkiba jártál?
O.K.!
oké meg van doky át küldte majd holnap hivlak.
De az olaszokkal nincs sok baj? Az egyik haveromnak van 1 af1 replica és mindig csináljuk vagy csak ő fogott ki szart?
Majd ide beírod,hogy mikor hová vigyem,s úgy lesz!A számom ide nem írom be,de Dokynak,nagy Dudunak meg van,ha gondolod kérd el tőlük!
Aprilia mi más ! azokba van az erő ! a sport pro sztem ver mindent ami a kategóriájában volt...
de hogy nem csak még nem tudom hogy mikor mennyek érte holnap délután mit csinálsz meg kéne egy tel szám vala hogy
Nem kell a csavar?
na ez mienn majd jön a rendes is
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ja köszi BlazR a választ
Bocsi én nem azt kérdeztem hogy milyen motort akarok, hanem azt hogy ti milyet ajánlanátok
Af1! Abból is a sport pro! De ezek már rég nem új gépek... úgyhogy odafigyelni
SZtem a szegfű utcai hyosungnál kérdezz rá. Showbike
Óriási egyéniség lehetsz,ha vadidegen emberektől kérdezed meg :Te milyen motort akarsz!