Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudjuk,hogy sok férfit,és nőt taszítunk ezzel kétségbeesésbe,de maradék eszünket is elvesztve,a nagy közönségsikerre való tekintettel,örök életre meg kívánjuk hosszabbítani sokat próbált kapcsolatunkat párommal,ezért a még sikeresebb folytatás érdekében
2009. szeptember 26-án az anyakönyvvezető,és a násznép előtt örök hűséget fogadunk egymásnak.
A "próbálkozás" nyitánya 2009. szeptember 26-án, Debrecenben, az új városháza házasságkötő termében 18:00-kor veszi kezdetét.
Szeretnénk motoros kíséretet,ezért szeretnénk,ha minél többen jönnétek el,gyülekező 17:45-től az új városháza előtt. (Kálvin tér-külső karéj)
Aki el tud jönni,dobjon egy mailt a karesz636@freemail.hu-ra.
Köszönettel,S. Zsuzsanna és D. Károly.

CSAK A ROCK ÖRÖK,DE MI AZÉRT MEGPRÓBÁLJUK!
simán:) gyere értem.

izé, nem nem az erő miatt. megdobja magát. megcsusszan anélkül hogy bármit mozdítanál a gázon.

azt se tudom hol a tesco. max a pláza. :) ennyi. meg azt h merre van Tokaj
tescónál van az opel Kosbor ott van melegvízes mosó

azé csúszkál mert túl sok az erő meg a nyomatték
ha ma csak vagy 10 percre érnék rá akkor is eljönnél vmerre?
cuccolok én is .. de sajna csak hazafelé

este ha van kis időm rádcsörgődök
ezek a mai lányok! laptop előtt punnyadnak, msn 1000rel.. hiába beszélgetek velük.. fel kell vegyem üket msnre hogy tudjak velük beszélni.
nem jó a felhozatal. de estére alkatok valamit.

jah: lekéne mosnom a mocit, hol tudnám? esetleg amíg van pénzem hátső gumit vennék rá. úgy elkezdett csúszkálni. HELP
má lassan cuccolok haza azé,,
robbantunk cimbi ?

előbb mi votl az MSN eddel .. irtam és eltüntél
hát CSAJOZZZZ !
nem múvis csak alá nécsör.....
de nagyon komoly infókra tettem szert,úgy néz ki lesz egy dupla dinamit...
lelőtted a meglepim
holnap veretünk egyet !
főiskolás lettem, msn en elértek, hívjatok :D mert megőrülök itt bent.

tot.gergely@hotmail.com
HAHHHÓ!

nyíregyházi motoros lettem. vigyázat NYÍREGYHÁZA

csak egyedül nem a legjobb. Valaki jönnne? Doky? :D HOLNAP kerülünk egy pár karikát
én meg majdnem a kúrvaéletbe
múvisat alkottál májesztró vagy csak á lá natúre ?
MSN en leszel este?
ne nevessééé

figy már majd veled beszédem van holnap ha jössz a szokásos helyre akkor írd már ide hogy vmi
Tegnap alkottam cimbi....
mindjárt indulok haza a vérbe.. csak kibaszott álmos vagyok
Fogalmam sincs ki lehet. Előbb szerintem nézd meg az iwiwen a lapját (ha sikerül vele beszélnéd), nehogy valami bányarém legyen és égesd magad vele. Egyébként érdekes stílusban ír.
Halihó! Délután valaki jön ki? Én olyan fél 5-től kint leszek, és kb. 6 fele megyek a plázához. Remélem vki kijön...
aki meg fent van annak egy ilyet a szájára.../neked is Mortis/
ébresztőőőőőő........
melózunk
melóztok vagy alusztok.....
sehol senki?