Sziasztok! Tudom hogy ti nagyobb motorokon utaztok de sajnos nekem még csak 125 lehet Ti mit ajánlanátok jobban yamaha tzr-t vagy aprilia af1-et? köszi előre is
Szeptember 12-én szombaton a Geronimo Mc East klubházában (Mátészalka, Meggyesi út)szezonzáró buli lesz.
Keleti motorosok fórumában olvastam a következő idemásolt üzenetet,talán valakit érdekel:
"dorka44 : sziasztok. szeretnÉk eljutni a mÁtÉszalkai zÁrÓ bulira! ki az a srÁc aki szivesen teljesitenÉ ezt a kivÁnsÁgomat? nagyon boldoggÁ tenne, imÁdom a motorokat a motorosokat! t.sz.mom 0670-2194390...kÖszi. puszi, a mocisoknak! "
Mész a dutyiba Dokykám trallala,rendőrbácsik én tudom hol lakik. Indulhatunk érte?
Persze csak vádalkuval! Reggel loptam egy Balaton szeletet az abc-ben!Na ha spongya rá,akkor mehetünk Dokyért! Trallala
Keleti motorosok fórumában olvastam a következő idemásolt üzenetet,talán valakit érdekel:
"dorka44 : sziasztok. szeretnÉk eljutni a mÁtÉszalkai zÁrÓ bulira! ki az a srÁc aki szivesen teljesitenÉ ezt a kivÁnsÁgomat? nagyon boldoggÁ tenne, imÁdom a motorokat a motorosokat! t.sz.mom 0670-2194390...kÖszi. puszi, a mocisoknak! "
Nyiregyháza környékén nemtud nyeregtáskát eladót lehet használt de uj is egy aprilia chopper-e kellene.köszi fiuk
Persze csak vádalkuval! Reggel loptam egy Balaton szeletet az abc-ben!Na ha spongya rá,akkor mehetünk Dokyért! Trallala
Blazer nem a kommentedet töröltem hanem a videót mert rossz volt a képarány de irhatsz ehhez is
Ezt a szátokra éccakára
Most néztem meg,válaszoltam is rá,csak mostanáig telefonáltam,s egyszerre a kettő még nem megy.
Én minden nap motorozok,ha nem esik az eső,akkor még a WC-re is motorral járok!
mikor kell legkésőbb?
akkor azt mondod hogy ez sem rossz csak egy kicsit rövid?
http://www.youtube.com/watch?v...
Na meg ez is...