Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hová szól a tervezet?
ne feledjétek holnap 12:00 gyülekező 12:30-kor indulás mert estére hideg lessz tele tankal gyertek ja az indulás az pontos lessz aki nem lessz ott az vagy utánunk jön vagy nem jön
Ja!
hát lapcsánka
Az jó program lehetett!
És mi a tócsni magyarul?
etünk egy kis tócsnyit meg bábjátékot néztün
Kilométerben mennyire van ez még a határtól?
Tehát Biri balhé volt.És megérte kimenni?
ott sajna nem voltunk de a páinkáson meg a tócsnison igen
csabi akor jössz velőnk idegen vezetőnek
Hello mindenki!

Köszi mindenkinek a segítséget, aki ott volt...ha egyedül lettem volna rábaszok...egybknt jó kis gurulás volt.

Én hazaértem épségben, kicsit lemaradtam már újfehértótól hazafele, de hát na. Remélem mindenki más is!
Peace
Az, de így szebb.
Na,merre járt ma a T.Társulat?
szeva cimbi hétfőtől ujra indul a moci
mala, hallottam a köszönést.
Na ide elmennék szívesen
transzfogarasi út
aztakúrva.. ez hol van?
tiszavasvári felé jobb az út kisebb a forgalom és vannak jó nagy nyelezős egyenesek meg egy jó kis felhajtó ahun meg lehet dönteni a moccot.. de nekem 8.. ha Tokaj felől megyünk be akkor is odatalálok meg tényleg nem nagy kitérő sem időben sem km-ben... ez nekem 8... a lényeg akkor hogy megpakolom kicsit a paripát és viszek ezt azt
Induljunk
az 5-10 perc meg persze,hogy belefér
Nem nagy kitérő az egyetemváros akkor sem, ha Tokaj felől megyünk
Vasárnap: Sok napsütés, időnként kisebb felhősödés, csapadék nélkül.

nem lesz itt semmi gond !

cimbik akik jönnek egy kérdés felétek ! nektek jó lenne ha tiszavasvári felé mennénk és akkor pont úgy érnénk be Miskolcra hogy belemegyünk az egyetemvárosba én meg ledobnék ott pár cuccot (max 5 perc) és úgy folytathatnánk az utat. csak mert kell vinni ezt azt a koliba és máshogy sztem nem tudom megoldani ha vkinek ellenvetése van akkor szóljon honap reggelig és akkor úgy készülök hogy nem viszek semmit és akkor nem kell megállni
Az idő tartani fogja magát! nem fog esni sehol sem
Ok én is ott leszek 15:00 kor
Reméljük az idő tartani fogja magát!