Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kell oldani valahogy mert kisdudu a jövő héten jön haza, hátha addig változik valamit a munkarended.
cimbik a jöv heti bulit el kell halasztanunk egy hétel 19-re mert jöv hét szombat vasárnap dolgozom
Hátha a meleg felvonulás hatására visszajön a nyár.
Itt már dörög, villámlik, lassan a számítógépet is kilövöm. Nem esne jól egy kis villámkár... Utálom az esőt és sajnos egyre több lesz... FCUK! csak h ne irjak csúnyát.
Azt irja ez a buzi, hogy órákon belül véget ér a nyár... Aztán már öszi időre számíthatunk
Reggeli!
Hello mindenki!
Hétvégi gurulásba sztem én is benne lennék, remélem jó idő lesz, de ha "kicsit" esik is, nekem az se baj

Nem nagyon tudom olvasni a fórumot, max napi 1x, mert nincs még net az albiban, és évfolyamtárshoz járok át netelni...de most hétvégén leszek, megyek haza. Én se ültem már 1 hete a moccon...

Majd írjátok h mit-mikor!
morgen
Doky ez nem jó minőség?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hello!

Biribe egy kisebb táraságunk Nagykálló főterén gyülekezik 9 órakor elvileg én is ott leszek
Hát nem ócsó na meglássuk
drága és annyira nem jó minőségű ... elég oda a sima fényképező meg ragszalag
Olavsd a fórumot mert ide kiírjuk! De ha kell üzenek!
ha van vmi túrátok, szívesen mennék, mert már unok egyedül motorozni....jó éjt hali
Jól tetted, én voltam! üdv itt
azon gondolkoztam hogy bukóra kéne rakni valahogy, mert úgy a legjobb. Mortis beszélt valami pici kameráról ami nagy látószögben vesz fel, és tényleg kicsi. Olyat kéne szerezni.
hali ki a cbf600 akivel ma beszélgettem a kawasakinál?
én vagyok a narancs er6!
megfogadtam tanácsod... :D
de a vasárnapot kérdem... én csak akkor teszem fel ha más motoron is lesz hogy én is lássam magam
Lesz még olyan
A lófaszt, egy kicsit beteg vagyok, meg forrasztottam mikrokapcsolót apámnak. Te veled mivan, megy a formaegyes motor?
hejj a kamerás dologgal mi legyen?
csajoztál?
jó éjt Malaakinemsokára30
D76 ha vagy msnen vegyél má fel: csakbalazs@hotmail.com