Itt már dörög, villámlik, lassan a számítógépet is kilövöm. Nem esne jól egy kis villámkár... Utálom az esőt és sajnos egyre több lesz... FCUK! csak h ne irjak csúnyát.
Hello mindenki!
Hétvégi gurulásba sztem én is benne lennék, remélem jó idő lesz, de ha "kicsit" esik is, nekem az se baj
Nem nagyon tudom olvasni a fórumot, max napi 1x, mert nincs még net az albiban, és évfolyamtárshoz járok át netelni...de most hétvégén leszek, megyek haza. Én se ültem már 1 hete a moccon...
azon gondolkoztam hogy bukóra kéne rakni valahogy, mert úgy a legjobb. Mortis beszélt valami pici kameráról ami nagy látószögben vesz fel, és tényleg kicsi. Olyat kéne szerezni.
Hétvégi gurulásba sztem én is benne lennék, remélem jó idő lesz, de ha "kicsit" esik is, nekem az se baj
Nem nagyon tudom olvasni a fórumot, max napi 1x, mert nincs még net az albiban, és évfolyamtárshoz járok át netelni...de most hétvégén leszek, megyek haza. Én se ültem már 1 hete a moccon...
Majd írjátok h mit-mikor!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Biribe egy kisebb táraságunk Nagykálló főterén gyülekezik 9 órakor elvileg én is ott leszek
én vagyok a narancs er6!
megfogadtam tanácsod... :D