Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doky....láttalak Tokaj felé csak ugy suhantál 16:30körül..Veled szemben jöttem ótóval..
majd fórumon kivül sztem elmondja
akit ir mala hogy megverte és leszoritotta Rendes Zsolti,neki van mercije,csak Én kérdeztem hogy egyről beszélünk-e!de a többit már Én sem értem...
én se nagyon értem,Ki szorított le?Valami körlámpás merci?
mala!most mivan?ki?hova és mit csinált?mert már elvesztettem a fonalat.
nemtoom, de jó lenne egy ingyenes pályanap
Janikám Én is mostanában vettem akksit a mező utcán a shellel szemben.10eFt-ért...Banner.eddig jo...Nekem mondjuk nem volt időm utánnajárni,és azonnal kellett.
ez mi?
Köszi Gyurmó az ötletet
a száma rendes zsoltinak 20/2265-466
Látásbol ismerem.körlámpás Merci?
rendezhetnénk egy motoros felvonulást ezek a cigányokal már ki van a tököm meg beszélem a debreceniekel is
rendes zsolti
Ez most komoly?hát ki az a Kőkemény ?
többiek? vagy inkább csütörtök?

most 7végén amúgy lesz vmi motorostali? Jani te emlitettél vmit csak elfelejtettem mit
fiuk meg vertek meg fenyegetek hogy leszoritanak ha igy lesz janek nál meg van a szám és a név ki volt a szomszédba meg a video felvétel
Én ebben a pillanatban nem tudom megmondani,hogy jó lesz-e nekem a holnap délután!
élménynek jó volt!

de erről jut eszembe ! az elmaradt Tarcalozást ha holnap jóidő van megejtjük?
Értem.Akkor teljes volt az öröm!
hát rakamaztól pár km-re ahogy kiló 50-60 al jöttem éreztem hogy vmi csip... azt hittem vmi homokot fúj a szél és az, de ilyen apró kis hoki jég volt... aztán nyirtelek előtt már nagyon dúrván esett.. egyik kezemmel takartam a másikat mert már igy is tiszta piros volt... ott ömlött a jég meg az eső.. hogy mekkora volt nem figyeltem volt nagyobb bajom is aztán egy ház fedett garázsbejárója alá álltam be Nyírtelken ott vetkőzés meg törölközés.. majd jött a kisebbségi tulaj de rendes volt nagyon... aztán elállt és GO haza .. kb ennyi
Az igen!Ez mindig mindenhol nagyon jól jön!