Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!Hol esett jég és mekkora?
Nekem Mikula Laci hozta az aksit elég jó árban egy telefont megér kérdezz rá 06203140707
mindjárt lemérem neked csak a lustaság most nagyon felülkerekedett rajtam meg hát elvert a kúrva jég is és fájok
Igazság szerint jó lett volna ha őszig kibírja és csak tavasszal vettem volna meg,mert ezekre a motorakksikra csak fél év garanciát adnak . Én másfél éve vettem .Gondolhatod!
most egyelőre feltöltöttem,hogy el tudjak menni megméretni a töltését és rámérjenek az akksira.utána pedig törhetem a fejem,honnan,mennyiért?
ezt hogy kell érteni Mala ?

ja! Jani! megnézhetem neked a méretet.. ha kisebb az nem gáz ha egy picivel nagyobb lehet az sem. Mikor veszel amúgy újat? mert ha holnap akkor nem megyek le méricskélni ha később akkor szivesen odaadom több hétre is akár
na mi van puhányok ! beszartatok egy kis jégesőtől?
Miért,ki mondta ezt Mala?Aki nincs benne?
Milyen jogon?
ja ez adri véleménye
ja van ki vétel most halom zx-r dudu 9363 r1 mortis
nájki
tudtátok hogy min csak egy két szinű társaság vagyunk
Mondta a munkatársam,hogy voltál bent Mala.Miért kerestél,vagy csak látogatás,
Tényleg miylen volt tarcal?
doky elment tokajba
Tudod véletlenül sem csinálják egyformára, sem alakra, sem nagyságra,sem pólusra.
Köszi Doky, de ennek a mérete 15X13x7cm, nem hiszem,hogy pont ilyen lenne a tied.Bár jó lenne Köszi
cső, képet mailbe tudsz? meg az árát is lécci köszi
hát jó let volna de már dörög
most akkor te jössz? én mán megyek egyedül is...
nem lessz belőle megint semmi
16:30 pláza nem? már jóidő van csak reggel gecizett
nekem van de ilyen csavarozott mert el volt törve.. tehát esztétikailag 0 de használható