Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy pár darab vágott slick gumim. utcára még tökéletes.

1. 120/70 R17 Pirelli Diablo Corsa 13000Ft 2db van belőle.
2. 190/55 ill 200/55 Dunlop D211 10000Ft ill 15000Ft
3. 120/70 180/55 Pirelli esőgumi párban eladó 25000Ft

Ha valamelyik érdekel hívj, mindegyik gumit lehet utcán használni. Benne van a E betű.
én nem is úgy szoktalak hanem schöki mivel nem stök béci vagy hanem schöck. de a béci név már foglalt így mindig keveredés lesz. mér nem jó a söki?
ok cimbi
ma a plázánál vagy a tónál össze kéne gyülekezni és megbeszélni mindent ... szerintem.. szerintetek ?
Sütni akar valaki? Vigyen mindenki magának vagy összelökjük rá?
na beregeltél végre üdv a fórumon Béci
akkor a kajára is össze kéne lökni a lóvét nem?
mortis, bláz ,mala. nem stöki, hanem béci .ok !
dudu, nem stöki hanem béci. !
nah szóval én ismerem :)
én ismerem
a 15. még pontszerző hely
Jagermanóka és a barátnője sztem... meg mennék ÉN is Dudu !
Nem tudom, hogy arra gondolsz-e aki 2 lányával volt, akkor talán tudok segíteni. Remélem nem rosszban sántikálsz! Nem kamu az eszmecsere ügy, mert egy kicsit gyanus.
Ez a sok jelentkező már mind biztos?
Ki az itala és a jagerné?
1. Stöki
2. Janek
3. Mala
4. Maláné
5. Dudu
6. Klein Dudu
7. Mortis
8. Mortisné
9. Szájbergyerek
10. Jager
11. Jagerné
12. Itala
13. Red Bull
14. Red Bullné
15.
16.
17.
18.
19.
20.
na halljam
veled mivan jegenye? nagyon eltűntél. pénteken jössz?
Ne*
Lenne pár kérdésem de nálad maradt a zöld színű papír euróm ja meg a sárga is, e költsd már el
na szevasztok cimbikéim! Most pénteken csoportos pecázás, főzés, szülinapozás, ivás a Tüskevárban Sóstóhegyen! Aki jönne bandázni, az minél hamarabb, de legkésőbb holnap estig jelezze! Aki nem jön az is! Költségvonzat kb 500 forint a filegória bérlésére, ami elég fullos! (hűtő, áram,tüzifa, 2 főzőhely....van benne) + szokás szerint mindenki hozza, amit magába borít! Kezdés kb 19-00! Aki pecázna is, annak 3500/2db bot! Egyéb részletekért lehet érdeklődi! 5euró/kérdés
Sziasztok.
Keresem azt a fiatalember, aki nyírtéti tálytúrán egy Hona ST 1100 Páneurópával (kék) végigment két gyermekével. Szeretném a kapcsolatot vele felvenni, mivel ugyanilyen piros Hondával én is ott voltam. Motorjaink kapcsolatos eszmecsere ügyében.Ha valaki ismeri irjon, elöre is köszönöm.
Szép jóestét az uraknak
A múlt heti Fényeslitkei taliról a többi képet fel raktad valahova?
Pár kép az enyémek közül
1- Nyírbátori haverom saját maga drótból készített utasával
2- Motorosok segítenek az árokba csúszott autósnak
3-Férjem motorján a jövő nemzedékével és mellette én a motoromon pihenve
azon belül hova mész cimbi? én pont ma jöttem onnan haza. teszek fel egy pár képet .. szép helnyeken jártunk nekem nagyon tetszett