Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok nagy horgászok! Volt fogás vagy csak a bot végét vittétek haza?
Még vizes minden,nem?
akkor mámma senki nem plázzzáázzik,mert 1 cigarettára bementem vóóna...
Most nem
Most itt is.most nem.most igen...
itt is
nálunk már süt a nap
akkor mai dumálás lefujva?
Pazonyban is esik...
Itt is
Már szakad!
Lehet később kimegyek a lázához
Itt csepereg az eső!
Építsd,szépítsd környezeted!
Hidd el a f@szom már kivan
Á,egy ezermester!
Sajna nem Filagóriát csináltam
Csá!Irodai munkán voltál Te is?!?
Szevaasztok most végeztem a munkával
pláza?vagy vmi?...
ZX-r ezt a képet honnan szedted le ? Azért kérdezem, mert szerintem ezen a találkozón én is ott voltam. Állandóan fotózók (ezt nem én ) Szívesen megnézném az itt készült többi képet is.
Igen,az a baj,hogy ha szirénás kocsiba beülnek.,egyből átalakulnak,és ök a királyok..pedig nem
Különben meg azért is csak nevetek az ilyen mutatványaikon,mert nekem már volt részem abban(sajnos vagy nem sajnos!) az életben,hogy egyenlő esélyek mellett szenvedett mellettem két sün annyit,hogy míg élnek mindig felsírnak majd miatta álmukban!És csak azért nem lett egyik sem megszopatva,mert nem vagyok buzi!Tehát nem rajtuk múlott!És az egyik megyénkből való nagymenő KMB-s volt,aki míg viselte a hacukát nagy királynak érezte magát Dombrádon és környékén!Az élet idővel mindnek megadja,ami jár nekik a viselkedésükért!
Ha kell találnak bármire jogalapot!Sok "taknyosorrú" csicskát felvettek az utóbbi időben,aztán ők az eddigi életük során elszenvedett elnyomást próbálják kompenzálni magukban az ilyen feltűnést keltő mutatványokkal!Ki ha nem én vagyok a menő csávó!-felkiáltással.Szívesen lehallgatnám az egy rendőrautóban egy nap alatt elhangzó beszélgetéseiket a tudtukon kívül
És szívesen elbeszélgetnék bármelyikkel azok közül,akikkel eddig összehozott így vagy úgy a sors!Civil körülmények között!3 perc múlva szopna akármelyik anélkül,hogy egy pofont is kapna!