Én is most jöttem haza tokaj-nagyhálász körutrol,ibránynál sünök voltak,de le sem tudták reagálni ahogy elmentünk mellettük.de legalább megáztam.........
Nekem abból kezd kurvára elegem lenni, h nagyon rákaptak erre a gyorsan utóléremésleszirénázombevágokelé viselkedésre minden ok nélkül! Mint valami bűnözőkkel! Nem tudom mi a faszt képzelnek magukról ezek a patkányok! Egyáltalán van e ehhez joguk?!
Nálam már nem fokozható!
Jöttem most haza motorral Anyámtól,és útban volt egy emelkedő tetején egy előttem haladó autó.Mivel az eső elől menekültem,így a felezővonalon elcibáltam mellette vagy 180-al.Ahogy elmentem mellette már ott is volt mellettem a szemből,az emelkedő mögül felbukkanó autó,egy sünös régi Astra.Még egy kicsit rám húzta a kormányt.Én meg beintettem neki ,és onnantól csutkagázon jöttem hazáig!
Jöttem most haza motorral Anyámtól,és útban volt egy emelkedő tetején egy előttem haladó autó.Mivel az eső elől menekültem,így a felezővonalon elcibáltam mellette vagy 180-al.Ahogy elmentem mellette már ott is volt mellettem a szemből,az emelkedő mögül felbukkanó autó,egy sünös régi Astra.Még egy kicsit rám húzta a kormányt.Én meg beintettem neki ,és onnantól csutkagázon jöttem hazáig!
(Ágó kawája és 217 lóerős és valami iszonyat hangja van )