Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boltban 27e, nekem 12e ,de ezzel pont átbasztak....

De jó nagyon , csak a hátsó valamiért elkopott, és párban akarom majd cserélni. Kipróbálom a Michelin Pilot powert. Az első már megvan.
pénteken jó, de szombaton lagziba vagyolok.
Szeva! Nem sok semmi! Itthon döglök, várom a gyógyulást Hétvégén peca?
szeva cimbi! mizu?
Szeva! Itt a fórumon nem igazán tudok endúrósról!
Szevasztok!
Nyiregyhazi vagyok en is, es van egy '03-as Yamaha DT 125 R-em.
Simai uti loterre szoktam kijarni kicsit cross-ozni, de ez nem igazan oda valo.
Vannak itt amator szintu endurosok, akikhez csatlakozhatnek?
Én megveszem
mivan nem jó?
Hali,eladó első sport guma nyír1-n. Dunlop Qualifier 120/70-17.
7000.-
szeva tesavirág

hónap megyek szilvásváradra egy napra moccal hazafelé Répáshuta felé gyüvök ! letesztelem miylen a bitumen és mehetünk majd arra vmikor mert nagyon dicsérik !
Tiszteletem az uraknak.... Mi a helyzet srácok?
Jó a Nyírábrányi találkozó videó zenéje.Csak a motorokról és a motorosokról kevés van benne.
Igaz az elején az Edelényi motoros Jani haverom különc állatos motorjáról van egy kis bejátszás.
Én végig videóztam a felvonulást fel is raktam ide 4 részletben mert hosszú lett volna egyben. Igaz valami jó kis zene feldobná, de még nem próbáltam ki, hogy lehet zenét alávarázsolni.
na kimentem a tóra zx-r is elindult
nekünk is a szafariba volt meg tartva az esküvő
Előre is nagyon köszönjük!
Ilyen volt a találkozónk...
meg beszéljük cimbikel
...Egyenlőre csak leszek...

Te is jössz?
cimbik lesz ma megbeszélés az irodában?
te vagy ejoska rokona
Sziasztok!

Augusztus 22-én lesz az esküvőnk a párommal Nyíregyházán, és nagyon szeretnénk, ha motorosok vezetnének majd fel minket a Nyíregyháza-Orosi körforgalomnál lévő Szafari panziótól a nyíregyházi városházához! Az útvonal még tervezés alatt, és remélhetőleg a rendőri biztosítás is meg lesz oldva, hogy folyamatosan haladhasson a sor a rendőrlámpáknál, kereszteződéseknél. A gyülekező a panziónál 13.30-tól, a felvonulás tervezett kezdési időpontja 14.30-tól lenne! Visszafelé már nem kell kísérni minket, mivel a menyasszonyom díjugrató volt, ezért visszafelé lovakkal szeretnénk jönni, és azokat valószínűleg zavarnák a motorok ( Sajnos!)
Kérlek, jelezzétek, ha el tudnátok jönni!
Motoros Üdvözlettel:
Zs.-V. Zsanett, és N. Mikós

További infó, illetve részvételi szándék jelzése a frexio@gmail.com mailcímen!
Előre is köszönjük!
Délután iroda?
Tudják Ők
Mámma
Mondtad,hogy notórius leugráló a srác,s így most még rosszabbul?
Mikor voltál benn?