Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Ok! Küldöm a linket mindjárt!
jaja! Tüskevár!
Mikió! az adatlapodra tegyél föl képet!
Cső!
ASUS X51RL kijelző
És a bolond Krisztián linkjét is told már át valahogy!
zx-r! holnap hol talizunk? kint a Tüskevár előtt? világosíts fel MESTER!
Szevasztok cimbik! Holnap 19-00 indulás a "szülcsinapcsibulcsira"! Akinek van egyen pólója, kötelező a viselete!
Tavaszon vettem egy Honda ST 1100-et, érdekelne más embernek a moral kapcsolatos tapasztalatai.Nem vagyok vele megelégedve, ezért keresek olyat akinek ien van, és szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
Helló mindenkinek
na cimbikéim én ki húztam a tóra nagyon meleg van valamint meg kén beszélni az irodában a holnapi műsort
Ja
Felhívom akkor és eggyeztetek.Kösz még1szer
Zx-r! Felhívtam ma Kárelt, mivel nem hívott fel, és azt se tudta miről van szó, meg ha készen lesz a motor addigra kipufogó is lesz.
Oda kellett volna becsengetned!
Küldöm a számát!
H3llo!
Ma jártam arra és Virág u. 27 alatt egy egyszerű magánházat találtam.Viszont vele párhuzamosan volt egy kis motorszeríz a katona utcán.Az email byspeeed@gmail.com
16:00 - tól kint vagyok a tón
Mala ! gyere minnél hamarabb ha jössz, ezt a meleget csak az irodában lehet kibirni egy jó hűvös "légkondi" mellett
oké
egyedül járok fel,,, innen nem jön senki erről a részről rajtatok kívül.
Akkor szerintem felnézünk mi is. Majd megbeszéljük. Hátha tudunk nektek valami hasznosat mondani. .
délelőttre is meg délutánra is.
Lehetséges. Pályanap lesz? Mikorra foglaltatok helyet, délelőtt vagy délután?
aha erre gondoltam. köszi szépen azért.
az r6 dolog meg továbbra is érdekel hátha cserél valaki
aug 6-án jösztök?
GoPro kamera!
A ringen kint volt egy pali 3000 forint volt 1 versenyre. és kiírta egy cd-re. Megtudom szerezni a pali számát ha kell de szerintem ez a bérlés dolog már nem megy, mert azóta nem volt kint versenyhétvégeken.
Köszi!
Bérelni? A ringen belül hol? Viszek egy memória kártyát azt kész?
Nem tudom hogy mi a márkája a kamerának amit használtunk. A ringen lehetett bérelni és venni. Azt tudom hogy 50.000 Ft volt. Megkérdezem majd.
Tomi egy kérdés! Jó az a kis Hero kamera?
Gondolom azzal szoktál videot csinálni....