Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is áramtalanítok!Jóccakát!
ebből már Én kimaradok,mert lassan csucsukálni kéne ugy érzem...holnap akkor 6körül pláza,de még addig ugy is dumálunk ..jo éjt.szevvasz..ui:én még lefekvés elött benyomok 1 felest..
Még itt is csak szél van,de jön az,már dörög villámlik nyugat felől!
ez a vihar elment nem?itt Pazonyban csak szél fujt..
Ilyen ez az ingyen telefonálás,akkor is beszél az ember,ha nem kell!
ok.
Vagyok még, csak telefonálok!
ugy látom jo kis határt huztál. .már eldőltél?
Ezt a bizonyos határt Én is mindig meghuzom.csak mire odajutok hogy na most elég!elfelejtem...de ilyenkor jo érzés iszogatni,csak az a hülye másnap ááá kikészit...ilyenkor már csak egy jo kis szalonnasütés kéne,rongyáégetve megenni ..ááááá..
Én is jobban díjazom a Tarpai szilvát/az igazit,nem boltit!/!De most ez volt soron.Én nem bírok sokat inni,pár feles nekem elég.Nem szeretem a másnapot,ezért inkább húzok egy határt!
Van életed báttya. ..ugy látom téged sem érintett a válság.. Én meg csak házialmapálinkázok...de imádom..kinek mi jön be?!..az a baj,hogy ha elkezdem sosem akarom abbahagyni...
Unatkozok!Várom a vihart,mert melegem van! Szerintem ma estére nem jó program a szabadtéri!Tegnap nekikezdtem egy üveg 12 éves CHIVAS REGAL-nak,szerintem ma folytatom.
haza is értem....olyan vihar jön,nem kockáztatok..inkább beverek egy felest. ...9363 te mit csinálsz?
Tőlem O.K.!
a testvéremmel
okés ...holnap este dumaparty pláza?nézelődés?
Persze hogy haza,ők is ott voltak az irodában estefelé!
Na Én is tipliztem!megyek a motorommal dombrádra Pinna koncertre........R1jani,mala ,stb?hazaertetek?irjatok had lássam majd...
hujjujj...akkor lessz bulájh...kivel mégy Marcsykka?
Nem én ugornyára megyek
Marcsyka te is mégy pecázni?
Jössz Te is?
már látom...jo szorakozást
itt van Ő csak bújkál