Hát én sem lehetek tökéletes...De úgy látom te nem találtál jobbat ahol belém köthetsz .Ja és ezzel a "motoros hapsik csúnyák" dologgal kapcsolatban tisztelet a kivételnek, mert van!
9363!ez biztos igy is van,szerintem is.nekem is az ibizára 5.2adtak meg,de 8liter ugy normális körülmény között..580pacit meg azért rendesen meg kell itatni ám...
?Fényeslitke?talán ott van vmi motoros tali,meg felvonulás...Kisvárda után..valahol...de ilyen kibaszott melegben ááá.Én hülyegyerek meg mit csinálok? füvetnyirok...
20 liter úgy,hogy tojás van a gázpedálon,max. 3000-s fordulatig!Én szinte biztos vagyok benne,hogy min. a dupláját meg lehet vele etetni erősen forszírozott tempónál!A gyárilag megadott értékeket amúgy is lehetetlen hozni egy autónál,mert azokat úgymond speciális körülmények között érik el,amit el is mondanak.Induljunk ki bármilyen benzines autóból(de akár motorból is),teljesítménytől és köbcentitől függetlenül.A minimum fogyasztás dupláját bármelyikkel meg lehet etetni,ha azt 100 km-en keresztül űzöd.Ugyanez egy 2 tonna körüli,5000-es,580 lóerős autónál még inkább igaz.Szóval én a nyakam rá merném tenni,hogy az RS6-os simán képes megenni 100 kilométeren akár 50 liter benzint is!
az scbéci scöki? Megbüntették tegnap?
Merre mentek ma?