Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala! Ő jöhet velem?
jaja
2500 ért érdekel vkit Castrol 10w50 es olaj? (4T 10W50 CASTROL POWER 1 RACING 4T (R4))

ha valakinek kell holnap délig szóljon és hozok okosba ! utána csak drágábban van
én is meg jön red bull is na meg aki akar
én megyek a taúra miután megsasoltam a féket.. kb 17:40 re ottvagyok ! gecimeleg van muszáj beleugrani vmi vízbe
mindjárt megnézem remélem nem kell bele fékbetét mert most az az utolsó amire tellik
szevasztok cimbikéim ma lesszvalami gurulás vagy tó vagy pláza
akkor ezek szerint te már beregisztráltál mert úgy hallottam te találtad ki te főratyi buzi
de ha oda nem férsz be a csajoknak is indítanak külön csoportot, ott még talán van hely
Megyünk hát!
Most lesz melegeknek külön csoport.
Rezső hívott, h megvan az összes meleg, csak a te számodat nem tudja, kéri, h hívd fel. a jelszó: buzivagyok.
Hát e mi hülye
mivan more? megyünk ringre? asszem 6-án lesz...
amúgy buzi
aha, itt megtalálod:
www.capella.hu
Van valami plakát a programokról stb...?
Unatkozol?
Sziasztok!Szombaton Fényeslitkén motoros nap!Szeretettel várunk minden motorost!Ingyenes a belépés,programok,Hidi Miki,Csajok medencében,a bátrabbak bemászhatnak hozzájuk,stb.Szóval,remek kikapcsolódás!:)Gyertek minél többen!
Jobb esetben por, rosszabb esetben fékbetét csere.
(A por kijön vagy magától, vagy sűrített levegővel próbálhatod meg kifújni esetleg.)
Buzidávid ismét akcióban Múltkor a c7 előtt játszották el ugyanezt. (Amúgy direkt készülnek a fotók)
sztem ez igen Nyíregy......naon tréé---------
Vagy vason van a fékbetéted,vagy csak beszedett valamit magába.Nekem legalábbis mindkét változat ilyen hangot adott.A második néhány erősebb fékezés után megszűnt,de addig nagyon csúnya hangot adott/esőben motorozáskor szedett be valami koszt/.
Az új 6-os? hát nagyon tanulmányoznom kell,hogy észrevegyem.

Ki fotóz ilyen gyorsan,cipőtköt a tangajani és már klikkkkk.......
Ez itt van nyíregyen? meg kén taposni az ilyen buzi ratyikat...
figyuzzatok má ! most értem haza pár perce és ahogy toltam be a vasat a kerék eg ypontjánál vmi elől súrlódott.. de egy körbefordulásnál cask egyszer.. mintha vmi fém-fém lett volna.. na mind1 nézegettem hogy mi ér hozzá a tárcsához és kb 5 perc múlva ahogy lejjebbhült már hiába toltam nem volt ilyen hang.. szerintetek mi lehet? mert akkor menetközben ez végig ilyen... meg fékezések után...
csákány
Na húzok Mad Max 1-et nézni!Csőváz!