Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szííííjjjjjjjjel vágnám az ilyet stilfűrészlánccal
Móni ismeri,bejárt a Dinerbe,ott is mindig úgy pózolt,hogy mindenki lássa,hogy ő csira!
napitanga
Ugye beszartok. Pláza HÁHÁHÁ
Mi a baj cimbikém?
A dinnyefijú
Ez a helyzet!
elég dúrva amit küldtél (doc)
jo éjt skacok,mentem aludni,mert már régen volt hajnal 2:30.
heeeee..........
Ezt még annó csináltam telefonnal, csak most raktam fel a gépre!
Hallod,itt nézem a képet,aztán meg akartam kérdezni,hogy ez meg kié?
Hirtelen arra gondoltam,hogy valamelyik haverod vett egy F-est!
Jelenleg nem is hasonlít már az eredeti állapotára!
Ki hogy reagálna...szerintem helyesen tette Snake. Bár Neked is igazad van egy részben. Mentalitás kérdése.
(Már több mint 13 ezer km-t tekertem le városban és még egyszer nem állított meg sün, bár nem is lett volna oka természetesen )
Nekem perpillanat ezek kellenének.ha egy ilyen állna hitelmentesen a garázsban,azz jo lenne...
Ez nem tizes hanem az új hatos!
Vagy így is szép!
Érdekes ez a zx-10. Tükrökkel,gyári dobbal a világ legrondább motorja! Azok nélkül meg a legszebb, Vadállat! Szerintem.
Hello dudu voltam bent a tesódnál és gyönyörü a 6 os kawa
uristen,Ti keresitek a rendöröket?!gyááá....tegnap Én is vertem haza a plázátol,pazonynál ugy 210 környékén,és s octavia combibol csak ugy lestek,aztán meg Én lestem,hogy jönnek-e....deee neem jöttek,mert látták,hogy lehetetlen a helyzetük,,,,na léptem sörözni.....
persze persze egyértelmű.. én sem tudtam volna hirtelen mit reagáljak... de ők sem véletlenül mondták hogy úgy büntetnek meg hogy nem égett a lámpa.. mert tudták nagyon jól hogy gyorshajtás miatt ne mtudnak.. elvégre azt se hangból se nézésből ne mtudja mennyivel jössz.. sajna okos állat a sün és néha túljár az ember eszén... nembaj verek ott egy nyélgázt én is hátha megállitanak