Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van doky csak hát se elsősegély csomag se ízókészlet :(
Azok se süketek! Nyeleztem neki végig!
jön bnő is és várni kell rá
az későb van nem hamarab
kb 18:30 ra megyek :S remélem még süt majd a nap :D
megyek én is de lehet hamarabb mint 18:00 !
snake tényleg rosszul tetted hogy beismerted ! ha nem tudja bizonyitani akkor nem tud megbüntetni ! igy meg te magad mondtad meg neki hogy bűnös vagy .. sajnos tanulnak ezek pszichológiát és tudják hogy kell az emberből kihozni amit akarnak.. meg ott 1 mp alatt most döntsd el mi a jó ah mit mondasz... na sebaj még mindig jobb mintha elveszik a jogsit !
én és szájbergyerek a tón lesszünk 18:00-tol ha valakit érdekel
Persze mondhatam volna nekik h nem is mentem gyorsan meghogy bizonyítsák be. De a végén úgyis én húztam volna a rövidebet!

Mivel nem sok 2000 évj R6 szaladgál nyiregyen. hacsak 1-2 kiszednek a forgalomból pl sávváltás miatt már akkor szarabbul járok.

(Mivel normálisan álltak hozá így nem akartam felbaszni az agyukat)
szevasztok cimbikéim este tó vagy valami
Én nem álltam volna meg.... Ha kb.200al mentél mire ö beül az autoba,Te régen elkarisztolsz soston.persze jobb a békesség..
hali!
holnap,holnapután?vagy hétköznap csesztetnek?
Én sem fizettem volna!Nem volt miért.Persze ha nagyobb a takargatnivaló/izzókészlet,eü.csomag/,akkor meg kell alkudni.
Szerintem meg akkor lettek volna rendesek, ha elengednek simán! Én biztos nem fizettem volna!4 Nincs nekik radarszemük! Bizonyítsa be, h gyorsan mentem! Benyalhatnak ha nincs felvétel! Meg akkor is ha van, de a rendszám nem látszik!
Adj hálát Jézuskának, hogy ilyen rendes sünökkel találkoztál. Csúnyán megszívathattak volna.
jah én a héten megyek Sopronba meg Bécsbe :) Utána ha még érzem a testrészeim mehetünk :)
Szombat hajnalba megyek a balatonra vagy jövöhéten van péntek este jó
Kéne már egy nagy összeröffenést rendezni ahol mindenki ott van. nem?
Hmmm miért által meg?:)
Jó reggelt cimbikék Ma találkoztam rendes rendörökkel!
Mentem volna ki Sóstóra kv-ni!
Ráhajtottam a sóstói útra amit most csináltak meg el kapot a hév és elkezdtem neki tolni (De mint az állat) :P

Nézem h 1 x csak kiugrik 1 fakabát és elkezd integetni Persze jó erősen megmarkoltam a féket így is alig tudtam megállni kb 200 körüli tempón voltam :P

Nah szóval megálok udvariasan köszönök erre mondja az 1 ik h tudom e hogy a sebeség jelző táblák motorra is vonatkoznak.
Erre én szorgalmasan bólogatok h persze, elkérik a papirokat mindent rendbe találnak. Megszólal a másik h beismerem-e h 1 kicsit gyorsan mentem (Gondoltam magamba,h nemakarom kihúzni a gyufát beismerem) Nemakartam h jobban belemerüljenek az igazoltatásba és elkezdjék keresni az ízókészletet meg az elsősegély csomagot.
Mondták akkor miért beismertem 1 3000 ft os csekket fognak adni de úgyírják a meg a bírságot mintha nem éget volna a lámpa!

Kb ennyivel megúsztam nameg 1 pár jó tanáccsal h ne menjek gyorsan meg kiugorhat az öz... stb (Szóval szerintem rendesek voltak!
Doky láttam a volt motorodat mikor mentem haza. egy fekete vtr-el mentek a 41esen.
csürheeee
ex és jelenlegi motor :P de szép is vót a VTR..
Na skacok,mindenkinek gyógyulást, a jármüveknek javulást,Jó cakát!Kikapcs
köszi