snake tényleg rosszul tetted hogy beismerted ! ha nem tudja bizonyitani akkor nem tud megbüntetni ! igy meg te magad mondtad meg neki hogy bűnös vagy .. sajnos tanulnak ezek pszichológiát és tudják hogy kell az emberből kihozni amit akarnak.. meg ott 1 mp alatt most döntsd el mi a jó ah mit mondasz... na sebaj még mindig jobb mintha elveszik a jogsit !
Szerintem meg akkor lettek volna rendesek, ha elengednek simán! Én biztos nem fizettem volna!4 Nincs nekik radarszemük! Bizonyítsa be, h gyorsan mentem! Benyalhatnak ha nincs felvétel! Meg akkor is ha van, de a rendszám nem látszik!
Jó reggelt cimbikék Ma találkoztam rendes rendörökkel!
Mentem volna ki Sóstóra kv-ni!
Ráhajtottam a sóstói útra amit most csináltak meg el kapot a hév és elkezdtem neki tolni (De mint az állat) :P
Nézem h 1 x csak kiugrik 1 fakabát és elkezd integetni Persze jó erősen megmarkoltam a féket így is alig tudtam megállni kb 200 körüli tempón voltam :P
Nah szóval megálok udvariasan köszönök erre mondja az 1 ik h tudom e hogy a sebeség jelző táblák motorra is vonatkoznak.
Erre én szorgalmasan bólogatok h persze, elkérik a papirokat mindent rendbe találnak. Megszólal a másik h beismerem-e h 1 kicsit gyorsan mentem (Gondoltam magamba,h nemakarom kihúzni a gyufát beismerem) Nemakartam h jobban belemerüljenek az igazoltatásba és elkezdjék keresni az ízókészletet meg az elsősegély csomagot.
Mondták akkor miért beismertem 1 3000 ft os csekket fognak adni de úgyírják a meg a bírságot mintha nem éget volna a lámpa!
Kb ennyivel megúsztam nameg 1 pár jó tanáccsal h ne menjek gyorsan meg kiugorhat az öz... stb (Szóval szerintem rendesek voltak!
Azok se süketek! Nyeleztem neki végig!