geci menten nyomon sünökbe botlottam... kisteszkótól kihuzattam majdnem tiltásig és fordulnék a korzóhoz erre ott néznek kiguvvadt szemekkel a fakabátok villámgyorsan átsoroltam a külsőbe és irány a dózsagyörgy aztán a pirosház felől mentem be végül az asszonyhoz... hazafelé meg ott baszták az annyukat az örökösi S kanyarba.. pedig ott lehet tempózni... na mind1 nem állitottak meg az a lényeg.. eddig 100%os vagyok ! még sosem igazoltattak magyarországon
R1Jani.nem felejtettem el a gumit,csak egyszerüen ugy bevan sürűsödve a hetem, hogy szerintem csak péntek 4körül érek be hozzád megnézni.ha meg nem érek oda,dobd át a gumisokhoz,és szombaton fel is rakatom ha tetszik.meg persze hivlak és oda viszem az árát ahol vagy.
Hát igen jo moka ez a kipufogo nélküli dolog,de valoszinü,hogy lessz hátulütöje.,ha sokáig igy jársz.elmegy ez egy-két kör erejéig,de huzamos ideig már lehet sok is....
Hali mindenkinek!Köszönöm Maláéknak a gázfröccsöt! Napközben is halottam.Viszont a másik cbr 600, Szájbergyereké ha jól tudom-lenne egy hozzáfüznivalóm:Nekem tetszik a hangja személy szerint,de még így is megugrottam a székből,amikor most este mentél haza és odahúztad! DE NE TUDD MEG,HOGY A SZOMSZÉDOK,MIKET MONDTAK!Egy csomó ablakból adták az ívet,szitkozódtak,káromkodtak! Ez mondjuk nem annyira érdekel,DE AZ VISZONT kib....szottul zavar,hogy emiatt fogják a rendőrséget ránkuszítani!Emiatt fognak minden motorost megfingatni!Tudjátok nagyon jól,hogy minden szarba bele fognak kötni és ez nem lesz túl jó nekünk!A házsorunkba is lakik és hidd el,hogy ránkszállnak,mert feljelentenek bennünket!Tehát egy kis kérés:szerelj fel egy pufót!Vagy kis fordulaton,ha nincs kéményed.Köszi
mikorra tervezed?
aki még nem látta volna...