Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó napot cimbikéim mi újság ma lesz valami
Ennyi. Úgy ahog ymondod ferdítenek mint állat, csak az a baj, hogy nem áll azzal amit a tanúk láttak. Mindegy szopjanak le, csak idegesít, hogy mindent máshogy kell mondani
Inkább igyál egy hideg sört!
Megyek beveszek egy Seduxent vagy mit...
BlazR!megnéztem a videot.Ez egy buzi geci redvás fasszopo ország,város.Mindent átalakitanak a redvás annyukat.Aki ezt igy felvette,és elmondtahogy mi történt azt kéne egy nagy csuklos busszal elcsapni mikor megy át a zebrán.,és még jol megkapartatni rajta.Ha valaki nem tud pontosan valamit mi a faszert szolal meg?!Még a végén kiderül hogy a 2 motoros padlon ment hátramenetbe,és a """Szegény"""buszost elütötték.mert mind a 2 motornak müszaki problémája volt...ááááá.ez most felbaszott..
Nyugi Balázs!
Még mindig azt mondom , h leszophatnak egy talicska apró majmot! Egyértelműen a vén buzi volt a hibás! Tanunk is van!
ferdítenek rendesen...na hát nem lehet a buszos a hibás teljesen, az úgy nem lenne rendjén, majd a motorosok!
jo reggelt...
oké.ugyis megnézem,nem postáztatom.
A rohadék fasszopó kurva anyját ezeknek a buziknak! Ezeket le kéne ölni.Hallgassátok meg mit mond a buzija, a felétől nemsokkal tovább van a hírAdás
Alkudáj még a 15ből. Ránézésre nem rossz ár, de szerintem home made.
Jóó cakkát Cimbikéim!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh.holnap felhivom.válccság van,alkudok.vagy bejön vagy neem.köszi Red bull ERER...:)jo éccakátt.......
15ezer se sok érte, olyan a formája mint a leo vince-nek
15pinz?szerinted?10et megér no?
A tiéd SC33 mert ugyan olyan a faridom mint ami nekem van és ez már SC33-m ! igaz most a motor a garázsban van de úgy emlékszem háromcsavaros!
Találtam egy dobot Magamnak,csak azt nem tudom hogy az enyém SC33-e?3 csavaros az elado kipufogoknál van fent,ha valaki tudja hogy jo-e nekem jelezzétek.köszi.
szevasztok...mindenkinek jo pihit...
Guten Abend Cimbikéim!
Voltatok a fürödni? Holnap mentek mert kimennék én is. Nem bírom ezt a meleget
de inkább ez mint az eső
18:00 pláza vagy egyböl a tó?