így van!
nem osztogatjuk ,,,, janika még kap azt annyi.
Dudu megadod a tesód számát? Vagy rákérdezel a plexire hogy Suomyra tud e szerválni valahonnét?
SHOEI XR-1000, kényelmes, szép, nem szélzajmentes, de legalább picit zajos Kéz alól már 50-60 eFt-ért tudsz ilyet venni. Plexicsere - miután rájössz, összvissz 15 másodperc.
P.S.: van egy felnyitható SHOEI Multitec-em is - az elég zajos, viszont városban, lassú csordogáláskor nagyon jóféle.
AGV GP pro- meg vagyok elégedve teljesen, ha akarod akkor huzatos ha akarod akkor nincs, a plexi levétel feltétel eredetileg két mozdulat, én még mindig nem jöttem rá erre a kettőre de most már kb. olyan 1 perc a le és 6 a felrakása Rossz tulajdonságot nem tudok írni róla talán annyi, hogy a fülednek nincs túl sok hely...(de az enyém elfér)
Hello! Tiszavasvári úton a Pit Stopot ajánlanám! Utána néznek milyen erővel kell meghúzni a csavarokat is... szerintem alaposak a srácok, eddig én mindig odavittem a paripát Cím: Tiszavasvári út 50,
Nyíregyháza, 4400 Tel: 06-42 414-290 Remélem tudtam segíteni.
És egy kis közvéleménykutatás!
Sisakot cserélek, kíváncsi lennék ki milyet használ, és hogy van vele megelégedve a gyakorlatban, mert persze a leírásokban mindegyik tökéletes, szélzaj egyikben sincs.
köszi köszi
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Ajánljatok lécci egy normális nyíregyi gumist (nagybandimat kellene átgumizni), pontos címet kérnék, ha lehet. Segítségeteket előre is köszönöm.
ELfogyott a poló, jövő héten rendelek még! 1 darab M-es van még nálam, de azt is viszi el Janek, ha hozza a pínzt.
Bunci rendelek neked is! MIlyen kell L-es?
Ha valakinek kell még az szóljon.
Hi mindenki!
Faxa volt a dorogi moccos tali, csak az eső tett be kicsit, be kellesz szerezni esőruhát...
BlazR a pólót holnap át tudom venni vmikor-vhol? Utána nem leszek itthon 26.ig (utcsó vizsga)! Na de aztán amíg van zsé abból benya le se szállok a géprűl persze csak miután megejtettük a vizsgazáró partyt
Ma délután vagy holnap ki akar jönni szaunázni
nem osztogatjuk ,,,, janika még kap azt annyi.
Dudu megadod a tesód számát? Vagy rákérdezel a plexire hogy Suomyra tud e szerválni valahonnét?
P.S.: van egy felnyitható SHOEI Multitec-em is - az elég zajos, viszont városban, lassú csordogáláskor nagyon jóféle.
Nyíregyháza, 4400 Tel: 06-42 414-290 Remélem tudtam segíteni.
Sisakot cserélek, kíváncsi lennék ki milyet használ, és hogy van vele megelégedve a gyakorlatban, mert persze a leírásokban mindegyik tökéletes, szélzaj egyikben sincs.
köszi köszi
Segítséget kérnék. Ajánljatok lécci egy normális nyíregyi gumist (nagybandimat kellene átgumizni), pontos címet kérnék, ha lehet. Segítségeteket előre is köszönöm.
Bunci rendelek neked is! MIlyen kell L-es?
Ha valakinek kell még az szóljon.
Faxa volt a dorogi moccos tali, csak az eső tett be kicsit, be kellesz szerezni esőruhát...
BlazR a pólót holnap át tudom venni vmikor-vhol? Utána nem leszek itthon 26.ig (utcsó vizsga)! Na de aztán amíg van zsé abból benya le se szállok a géprűl persze csak miután megejtettük a vizsgazáró partyt