Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova és mikor?
Nem tud hozzá! Carmónál kérdezted már?
Köszi
Ma délután vagy holnap ki akar jönni szaunázni
szeva! Kérdezem, meg megadom a számát is majd privátba!
Pazonyi út. 31. a Hreskó gumiszervíz
így van!
nem osztogatjuk ,,,, janika még kap azt annyi.
Dudu megadod a tesód számát? Vagy rákérdezel a plexire hogy Suomyra tud e szerválni valahonnét?
SHOEI XR-1000, kényelmes, szép, nem szélzajmentes, de legalább picit zajos Kéz alól már 50-60 eFt-ért tudsz ilyet venni. Plexicsere - miután rájössz, összvissz 15 másodperc.
P.S.: van egy felnyitható SHOEI Multitec-em is - az elég zajos, viszont városban, lassú csordogáláskor nagyon jóféle.
Helló! Mit beszéltünk?!
Dainese
AGV GP pro- meg vagyok elégedve teljesen, ha akarod akkor huzatos ha akarod akkor nincs, a plexi levétel feltétel eredetileg két mozdulat, én még mindig nem jöttem rá erre a kettőre de most már kb. olyan 1 perc a le és 6 a felrakása Rossz tulajdonságot nem tudok írni róla talán annyi, hogy a fülednek nincs túl sok hely...(de az enyém elfér)
Bocskai utca,a bírósággal szemben.Vagy YAMAHA KARSAI,már ők is gumiznak/szintén Bocskai utca,15 szám,50 méterre az előbb említettől/.
Hello! Tiszavasvári úton a Pit Stopot ajánlanám! Utána néznek milyen erővel kell meghúzni a csavarokat is... szerintem alaposak a srácok, eddig én mindig odavittem a paripát Cím: Tiszavasvári út 50,
Nyíregyháza, 4400 Tel: 06-42 414-290 Remélem tudtam segíteni.
És egy kis közvéleménykutatás!
Sisakot cserélek, kíváncsi lennék ki milyet használ, és hogy van vele megelégedve a gyakorlatban, mert persze a leírásokban mindegyik tökéletes, szélzaj egyikben sincs.
köszi köszi
Hali! 2 db M-es pólóra én is vevő vagyok!
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Ajánljatok lécci egy normális nyíregyi gumist (nagybandimat kellene átgumizni), pontos címet kérnék, ha lehet. Segítségeteket előre is köszönöm.
ELfogyott a poló, jövő héten rendelek még! 1 darab M-es van még nálam, de azt is viszi el Janek, ha hozza a pínzt.
Bunci rendelek neked is! MIlyen kell L-es?
Ha valakinek kell még az szóljon.
Hi mindenki!
Faxa volt a dorogi moccos tali, csak az eső tett be kicsit, be kellesz szerezni esőruhát...
BlazR a pólót holnap át tudom venni vmikor-vhol? Utána nem leszek itthon 26.ig (utcsó vizsga)! Na de aztán amíg van zsé abból benya le se szállok a géprűl persze csak miután megejtettük a vizsgazáró partyt
Köszi a pólót fiúk!
Tesómat kell megkérdezni, de szerintem arra nem tudnak!
Dudu! Tudtok rendelni Suomy sisakra plexit?
cimbikém ez igaz vót
Na ismerős Fúróóó
nem baj majd berugunk