Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem,hogy a te beszólásódra egyből úgy lesz ahogy gondolod,,,,meg a Mortis a csajom és szopnia kell
Leszállni Mortisról haver
itt és szét fogja bombázni a púzódat,,,,nagyon eltüntél az LFPből,,,mi van bekakáltál?
Na itt van már,,,baszadék tapló ork.
köcsög faszba tüntél te kis klumpet pondró,,,,szerintem telibe verem a rüszmeteg és koszlott pofádat ezért,te ocsmány ürülék
Nem mentetek ti se motorolni? senki?
mala! hányra kell este menni?
már megy a buli jácanak a cigányok pólót csak az kap aki este jönn hozánk a klubba máshol nem lehet átvenni
De este viszem Malához
Nem leszek gép előtt dolgozok, Poló ügyben hívjatok, vagy gyertek le ha nagyon kell
Polók megérkeztek hozzám!
gyerekek akkor pláza 11:00-11:15 között!
Hello Mindenki! Jó reggelt!

Szél gépet próbáltam kikapcsolni, de sajnos a power gomb túl nagy kellenének még egy páran hiszen tudomásom szerint a bukónál van, és ott kikapcsoljuk!
Hali mindenkinek !
Akkor megyünk valamerre ?
Akinek van kedve az jelezze mert olyan 11 körül kéne indulni!
Igaz fúj a szél de nem baj!
Az esti mulatság nem marad ell hiába is akarja el fújni valaki hisz ma kész a póló
Jó reggelt
Valaki ki kapcsolná a szél gépet el fúja a bográcsot.
Ottvan rajta a dójcse & Gabona cipellő a köcsög
A köcsög
ez meg már rég volt
bocsi! nem az előző, hanem ez!
vagy ez
Pl. ez a köcsög
Üdv itthon. Rohadjanak meg a köcsögök
Szeva Tesa!
Ha van valami mocorgás holnap akkor jelzem neked!Én szeretnék lemenni a bukógáthoz és nem tudom még hogy hányan leszünk ha kevesen akkor is mehetünk felőlem!
Hello mindenki! Mikor megyünk akkor holnap? Ha lehet kérni akkor majd ha véglegesen döntöttetek akkor szóljatok rám... Blazer és Béci tudja a számom Köszönöm szépen előre is!