Na a mai menet 18:00 plázátol indulás sóstó fűrdés a tón dudu gépet hozál onnan böszörmény
Na most megyek betonozni akor ne feledjétek apázátol 18:00kor indulunk nem várunk senkit mert le megy a nap dudu sn4k3 gyurmó meg én ott leszünkja a pólók úgy néznek ki hogy szombaton kész lesznek át vétel nálunk a kluba lessz mert csak az kaphat aki részt vessz a sn4k3 által felajánlot nyúl pörkölt
Nah várjál csak!
Ha jólátom azért fizesek 9000 forintot h mehesek túrázni?
Ez kinek éri meg? (Esetleg a szervezöknek)
Nah akkor szervezek énis 1 túrát de oda csak a jókedvet kel hozni!
Zlotával beszéltem 250-300 km most szombatra ki lenne benne megnéztem az útvonalat és nagyon ütős ki szakasz lesz túratempóba , lesz szerpentines rész és lesz (A kedvencem) Húzadneki szakasz! Nagyon kéne már valamit csinálni mert lassan a Tö... televan a tokaj nagyhalásztól :(!
De akkor aki tud jönni az irjon fórumra és madj ha meglesz a létszám akor pontosítjuk az idöpontot! De kb szombat 10 óra indulás van tervezve mivel Du tán Malakuczi Róbert felajálásából 1 Orbitális eszem iszom lesz! A Túra nevezési dija 1 Üveg sör amit nekem kel átadnotok
Várunk szeretettel minden kihívásokat szerető motorost!
Idén ismét megrendezzük a IV. Mersz Long Day Trophy-t, melyre szeretettel várunk viszont akár a régi, jól bevált csapattal, akár új felállásban, családoddal, barátaiddal!
Amit ígérünk; kellemes társaság, jó hangulatú motorozás az immár hagyományosan az ország adott területének legszebb részeit érintő útvonalon. Fifikás, ámde megoldható és reméljük vicces feladatsor – itiner. Értékes díjak az első három helyezett csapatnak, emléklap minden résztvevőnek. A túra befejezéseként pedig egy jó vacsora, zenés bulival egybekötve. A díjak az elvárásoknak megfelelően egyre nívósabbak és természetesen hasznosak, melyek a majdani győztesek számára hozzájárulnak a motoros élmény fokozásához.
Azért, hogy a döntését mindenkinek megkönnyítsük, itt vannak a legfrissebb információk:
A túrára 2 motorból álló csapatok nevezhetnek, akik utast természetesen hozhatnak magukkal.
A túra helyszíne: Észak-Kelet Magyarország
Táv: 250-300km aszfaltúton, magyar minőségben
Időpont: 2009. július 18. Start 08:00 órától, ütemezetten
Nevezési díj: csapatonként 9.000,- kemény magyar forint, mely tartalmazza a 2 csapattag, valamint 1 fő kísérő számára a túra közbeni minimum 1 hideg étkezését (szendvics, gyümölcs, üdítő) és a túra végén megejtendő vacsorát. Minden további kísérő számára a részvételi díj 2.500,- Ft
I. Női Motoros Hétvége és X. Jazz-Blues Jamboree hajdúböszörményben
Zenés motoros hétvége sok sok szórakoztató programmal a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidő Központban.
2009.06.18. (csütörtök)
A belépés INGYENES! A motorosoknak ingyenes vacsora! Az est házigazdája a SCAMPS együttes!
2009.06.19. (péntek)
17.00 Király István és a G-Jam Project
19.00 Mérföldkő (BAZ megye)
21.00 LORD (Bp)
23.00 Tátrai Tibor és a MAGYAR ATOM (Bp)
01.00 L.I.E.S (Tex-Mex)
01.00 Rockin' RockCats - botrányos rockabili koncert a partysátorban
2009.06.20. (szombat)
11.00 Motoros felvonulás, indulás a Fürdőkertből
11.30 Hortobágyi kirándulás ingyen vendéglátással! Szabadon lehet csatlakozni!
16.00 Jazzmelon Big Band (Hb)
17.00 Váczi Eszter és a Szörp (Bp)
19.00 Skafunderz (Debrecen)
21.00 FELKAI JAM
23.00 P. MOBIL
01.00 AC/DC/GP
01.00 Las Vegas-i esküvő a party sátorban, nászutas, welness hétvége
Egyéb programok:
Pókersátor
Filmklub
Rapidrandi -- 3 óránként randevúzhatsz és megtalálhatod életed párját
Szépségszalon ingyen minden női motorosnak, női tetováló művész
Egészségsátor "Fókuszban az egészség"
Zöld Kör környezetvédelmi sátor
Motoros bemutató
Topless motormosás
Játékos vetélkedők
Fotószépségverseny, díjátadás szombaton este 21.00 órakor a nagyszínpadon!
Szabadtéri medence, vízi játékok
Fotózási lehetőség versenymotorokkal
Honda Karasna motorbemutató
Érkezéskor a női motoros vendégek részére a sátrat mi állítjuk fel, addig vendégünk a koktélbárban egy ingyenes koktélt fogyaszthat.
Hello mindenki!
Látom szíp kis csapat kovácsolódott itt össze sajnálom h én nem vagyok benne na de mostanság nem nagyon van-volt időm motorozni, fucking vizsgaidősuck! Na de már csak 1 van hátra!
A póló témához hozzászólva én is szívesen viselnék egyet, ha lehetséges. Az illetékes, aki intézi az ügyet, írja meg legyen szíves, ha kaphatok h hol-mikor-mennyi. Előre is köszi.
Másik:
A mostani hajdudorogi moccos talira jön valaki-valakik? Én megyek b.nőmmel meg a nővéremmel-vőlegényével (akinek lesz majd a lagzira a moccos felvezetés), szal 2en már vagyunk. Ha valaki esetleg megy innen, egyeztessünk és mehetnénk együtt, ha gondolja.
A felvezetőre való kedvcsinálásnak, intézkedések közepette ami információt idáig gyűjtöttem:
aug. 22-én du. 2 fele a szafari panziónál lesz gyülekező, az ottlévő motorosoknak kisebb vendéglátás (pogácsa, kóla, stb. apróságok) lesz fenntartva, aztán megindul a felvezetés, asszem a legrövidebb útvonalon be a Kossuth téri házasságkötőig, aztán annyi.
Na most megyek betonozni akor ne feledjétek apázátol 18:00kor indulunk nem várunk senkit mert le megy a nap dudu sn4k3 gyurmó meg én ott leszünkja a pólók úgy néznek ki hogy szombaton kész lesznek át vétel nálunk a kluba lessz mert csak az kaphat aki részt vessz a sn4k3 által felajánlot nyúl pörkölt
Ki felép fórumra 1 igent vagy 1 nemet kérek Had lehesen öszeszámolni
Ha jólátom azért fizesek 9000 forintot h mehesek túrázni?
Ez kinek éri meg? (Esetleg a szervezöknek)
Nah akkor szervezek énis 1 túrát de oda csak a jókedvet kel hozni!
Zlotával beszéltem 250-300 km most szombatra ki lenne benne megnéztem az útvonalat és nagyon ütős ki szakasz lesz túratempóba , lesz szerpentines rész és lesz (A kedvencem) Húzadneki szakasz! Nagyon kéne már valamit csinálni mert lassan a Tö... televan a tokaj nagyhalásztól :(!
De akkor aki tud jönni az irjon fórumra és madj ha meglesz a létszám akor pontosítjuk az idöpontot! De kb szombat 10 óra indulás van tervezve mivel Du tán Malakuczi Róbert felajálásából 1 Orbitális eszem iszom lesz! A Túra nevezési dija 1 Üveg sör amit nekem kel átadnotok
Idén ismét megrendezzük a IV. Mersz Long Day Trophy-t, melyre szeretettel várunk viszont akár a régi, jól bevált csapattal, akár új felállásban, családoddal, barátaiddal!
Amit ígérünk; kellemes társaság, jó hangulatú motorozás az immár hagyományosan az ország adott területének legszebb részeit érintő útvonalon. Fifikás, ámde megoldható és reméljük vicces feladatsor – itiner. Értékes díjak az első három helyezett csapatnak, emléklap minden résztvevőnek. A túra befejezéseként pedig egy jó vacsora, zenés bulival egybekötve. A díjak az elvárásoknak megfelelően egyre nívósabbak és természetesen hasznosak, melyek a majdani győztesek számára hozzájárulnak a motoros élmény fokozásához.
Azért, hogy a döntését mindenkinek megkönnyítsük, itt vannak a legfrissebb információk:
A túrára 2 motorból álló csapatok nevezhetnek, akik utast természetesen hozhatnak magukkal.
A túra helyszíne: Észak-Kelet Magyarország
Táv: 250-300km aszfaltúton, magyar minőségben
Időpont: 2009. július 18. Start 08:00 órától, ütemezetten
Indulás: BAZ megye, Rudabányácska, Smaragdvölgy kemping
Nevezési díj: csapatonként 9.000,- kemény magyar forint, mely tartalmazza a 2 csapattag, valamint 1 fő kísérő számára a túra közbeni minimum 1 hideg étkezését (szendvics, gyümölcs, üdítő) és a túra végén megejtendő vacsorát. Minden további kísérő számára a részvételi díj 2.500,- Ft
Szállásinfó, jelentkezés és egyéb információk:
www.mersz.hu
email
Letölthető jelentkezési lap
Ha vállalod a kihívást, ismét Mersz!
Zenés motoros hétvége sok sok szórakoztató programmal a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidő Központban.
2009.06.18. (csütörtök)
A belépés INGYENES! A motorosoknak ingyenes vacsora! Az est házigazdája a SCAMPS együttes!
2009.06.19. (péntek)
17.00 Király István és a G-Jam Project
19.00 Mérföldkő (BAZ megye)
21.00 LORD (Bp)
23.00 Tátrai Tibor és a MAGYAR ATOM (Bp)
01.00 L.I.E.S (Tex-Mex)
01.00 Rockin' RockCats - botrányos rockabili koncert a partysátorban
2009.06.20. (szombat)
11.00 Motoros felvonulás, indulás a Fürdőkertből
11.30 Hortobágyi kirándulás ingyen vendéglátással! Szabadon lehet csatlakozni!
16.00 Jazzmelon Big Band (Hb)
17.00 Váczi Eszter és a Szörp (Bp)
19.00 Skafunderz (Debrecen)
21.00 FELKAI JAM
23.00 P. MOBIL
01.00 AC/DC/GP
01.00 Las Vegas-i esküvő a party sátorban, nászutas, welness hétvége
Egyéb programok:
Pókersátor
Filmklub
Rapidrandi -- 3 óránként randevúzhatsz és megtalálhatod életed párját
Szépségszalon ingyen minden női motorosnak, női tetováló művész
Egészségsátor "Fókuszban az egészség"
Zöld Kör környezetvédelmi sátor
Motoros bemutató
Topless motormosás
Játékos vetélkedők
Fotószépségverseny, díjátadás szombaton este 21.00 órakor a nagyszínpadon!
Szabadtéri medence, vízi játékok
Fotózási lehetőség versenymotorokkal
Honda Karasna motorbemutató
Érkezéskor a női motoros vendégek részére a sátrat mi állítjuk fel, addig vendégünk a koktélbárban egy ingyenes koktélt fogyaszthat.
Látom szíp kis csapat kovácsolódott itt össze sajnálom h én nem vagyok benne na de mostanság nem nagyon van-volt időm motorozni, fucking vizsgaidősuck! Na de már csak 1 van hátra!
A póló témához hozzászólva én is szívesen viselnék egyet, ha lehetséges. Az illetékes, aki intézi az ügyet, írja meg legyen szíves, ha kaphatok h hol-mikor-mennyi. Előre is köszi.
Másik:
A mostani hajdudorogi moccos talira jön valaki-valakik? Én megyek b.nőmmel meg a nővéremmel-vőlegényével (akinek lesz majd a lagzira a moccos felvezetés), szal 2en már vagyunk. Ha valaki esetleg megy innen, egyeztessünk és mehetnénk együtt, ha gondolja.
A felvezetőre való kedvcsinálásnak, intézkedések közepette ami információt idáig gyűjtöttem:
aug. 22-én du. 2 fele a szafari panziónál lesz gyülekező, az ottlévő motorosoknak kisebb vendéglátás (pogácsa, kóla, stb. apróságok) lesz fenntartva, aztán megindul a felvezetés, asszem a legrövidebb útvonalon be a Kossuth téri házasságkötőig, aztán annyi.