Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy,csak földút vezessen oda!
Köszi
Nem volt rossz ez a mai vacsi,Holnap hol fogunk egy ugyanilyet?Dunántúlon?
Na halihó,én is megjöttem!
megjöttem
Nagyon szépen szól a kéményed!
A fÉnykÉpekre Éhezem de sehol dudu :)
Na mivan itten e?
Fordultam még párat a városban,és annyi ember volt a piac csarnok környékén,hogy csak lestem!
kis Dudu vegyél fel lécci msnre nagypapee@hotmail.com
Ma merre voltatok Motorozni?Én is kiakartam menni de olyan geci meleg volt egész nap,hogy mire hazaértem már csak 1.2.3sörre volt erőm.Ja.Remélem nem igy vettétek fel a sisakot?!
mindenkinek ilyen üldözőt kivánok...
persze fürdök és indulok a plázához siestek
nem fürdök de megyek a plázához kimegyek a tóra, nem sokáig sztem 10re legkésőbb itthon vagyunk, meg ákosnak lámpája sincs sztem nem leszünk sokáig 8szerintem)
te fürdesz?
Hát de meddig maradtok Böszörményben?
jövünk vissza én 7.15kor indulnék a pláza elől ha úgy jó mert a korányira megyek az utasomért
dehogy alszunk
19-00 Sóstó
Böszörménybe mikor indultok és honnan?
Ez most tök komoly? azt ott alusztok?
Meddig fogtok fürödni? Mert úgy döntöttem ma nem fürdök majd holnap, legalább nem kell kapkodni, de Böszörménybe csatlakoznék,,,
Vazzeg! Azt vizes gatyába menjek Böszörménybe? Szíííííjjjjjjjjjel fogok fagyni!
Akivel beszéltünk telefonon az kap polót. Első körben a törzstagok, hogy minél hamarabb készen legyen az első kör. Szita költséget most mi fizetjük, mivel csak így tudjuk megoldani. Úgy gondolom senki nem fog bele halni. Egy poló jelenleg 2200 forint lesz. Bárki akit nem tudtunk vagy kifelejtettünk felhívni, az szóljon Janeknak! Pénzt nálam lehet befizetni, ma vagy holnap. Köszönöm