Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos én 3 napa olvasom a bloggot, és nem szoktam ehhez egyáltalán... Sajnos leírtam a véleményem, de ezentúl ezért nem fogok szólni, csak azt hittem, hogy itt ilyen nem pálya de mindenki tévedhet...

Köszönöm az invitálást estére, de sajnos nem tudok menni, mivel most csepegett le belém méhecske elleni infúzió :S De nektek jó bulit és majd elmesélitek remélem milyen volt
Aki 21:00 után érkezi anak 1 decit pálesz lekel vágni egy szuszra és dupla a póló ára
múlt héten nem kellett volna,,,
Bazz téli kabátot kell vinni. Mindig mikor kerti party van
kész a kaja jöhetek.
garázs buli lesz
A páleszt meg a sört
Na aludtam most kőttem le
Úgy látom megoldottátok veszekedés nélkül......
Nincs is értelme belemenni ilyenekbe ezzel a koszos takonyarcú gorillával mert ahogy írta már egy fél éve szopja a,,,,
De majd folytatjuk az LFP-be addig itt kuss
Robi, mit vigyek mit szeret jobban a csapat?
Valaki tudna plusz 10 sört hozni oda adom az árát csak mert elfogyot majdnem ojan csontos az a nyúl hogy bele fáradtam
Én leszek a mi kulás a sok polóval
jaja ez igaz vóóóót cimbikém!4 hogy a jóisten .........meg
köszönöm szépen

cimbikém de igaz volt
WYzi70 te nem jössz hogy lessz igy pólód ja az élő zene már megy aki nem lessz itt időben nem lessz helye 18:00-tól lehet jönni a nyúszik már főnek a bográcsba nagy buli van máris mi lessz igy még este ki rugjuk a ház oldalát
A másik felét meg hagyja még egy kicsit legelészni,jó lesz legközelebb!
Sn4k3! Ha Neked is ilyen nyulad van, akkor szerintem elég lesz 1 is a pörköltbe! Vagy egy fél!
az előző képpel Malának kívánok jó főzést
Mortis mikor mész Malához?
Én is csak gratulálni tudok,,,,,,,,ja én sem értem....meg azt sem,hogy hogy a faszba vagy ilyen merev,,,Mortissal fél éve igy beszélgetünk,csupán csak marhulásból,,,,,,,kicsit lazits,,,rád fér egy kör motorozás
önálló gondolatod nincs?
Hali ja ja jó volt a mai nap! Majd megyünk máskor is!
Én se hiszem hogy a te beszólásodra úgy lesz ahogy gondolod... haver
Gratulálok azoknak akik itt máris kiállítanak egy szegénységi bizonyítványt magukról... Nem értem miért kell szitkozódni, inkább menjetek időre egy kört és akkor ennyi...

RR Béci! Zsír volt a mai nap, majd máskor is megyek remélem... További szép napot nektek és jó bulit majd Malánál!