Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen igy már jobban is esik a vacsi meg a sör
Benne vagyok Cimbikém. Az alattam levő csajok is jöjjenek!
Jó étvágyat a vacsorához!
Hello mindenkinek Péntekre foglaltam 1 asztalt az indexbe 1 pár haveral megyünk bulizunk 1 et akinek van kedve jönni szeretetel várom!
szerintem a tó hideg, maradjon a láza. persze ti döncsétek el.
ma pláza vagy tó nyálat csorgatni lessz valami
jön ma valaki ki mocizni? én olyan 6.-6:30 között kint vagyok!
addig is szép napot!
Oké Májkül.
Mé? holnap hívjál már ha kész a póló azt leugrok érte...
Én nem megyek tuti
Rajk László u. 58. sz.? ez kertvárosi?
Na cimbik mit szólnátok egy motogphez brnoba augusztus 16-án?
30.000 a jegy 3 napra C szektorba ahol a magyarok vannak. kapsz polot hozzá meg sapkát kirakni a magyar zászlót
ez a baj ez demokráci nagy lószart
Már egyszer volt ezért motoros tüntetés Pesten több ezer motoros vonult fel de mi lett az eredménye fizess fizess fizess és a mai világban azt mondják a motor az már luxus cikk! Nem fognak semmit sem csökkenteni! Szarnak rá!
nyirzaszlo.atw.hu
Ezért vonatom ki minden évben ősztől tavaszik! Azt leszophatnak egy talicska apró majmot!
Semmi értelme. Egyetértek de gondolod hogy érdekelné őket,,,,, hát szarnak rá nagy ívből csak fizess.
azt találtam ki kéne aláirást gyűjteni hogy a kw-adónkat motorosokról van szó a felére csökenjen le mivel kb. 6-hónapot használjuk de azt is csak hobbi szinten.
aki egyet ért vellem jellze és el kezdjük.
én szeretném megbeszélni velük a festék ami a pólón van egy nagy kalap szar, szét van repedezve sztem 2 mosás és minta se lesz rajta.
voltam egy gurikát nagyon meleg van
Gyurmokám én szívesen megadom a címüket, de holnap megyek a polókért, és megmondom nekik, hogy mi van.
nem mentem de most indulok a városba
Szasz! Nem mentél dógozóba? fent vagy msn-en?
Jó reggelt cimbikéim
Na az kurva jó akkor...! Én is még fel se vettem de a válla már ki volt szakadva
Jah tényleg, valaki gondolt már arra hogy ki kéne menni Brno-ba a motogpre?