Sziasztok fiúk!Nekem sajnos ugrott a hétvégi program! Kint ragadtam Romániában Ploiesti mellett,csak kedden érek haza Ha valaki csatlakozik a kis csapathoz,hívja egy barátomat Misit a 30-740-2713 as számon.Ő elmondja az indulás helyét ,időpontját.Ha minden összejön akkor meg a jövő hétvégén már én is csaphatok egy kört-de már nem merek előre írni semmit Nektek jó motorozást!Sziasztok!
Akkor te is láttad? Nem káprázott a szemem.
És az a fura, hogy már egyre több a nagy motorral közlekedő hölgyek száma. Láttam egy NC700-al még egy szőke hosszú hajút, meg ott van Biga8719 is, őt is láttam a múltkor, meg még van még egy de azt sötétben láttam lehet hogy nem is lány volt. Női sport lesz lassan
Nagyon jók a képeid. Esetleg ha küldenék 1-2 képet nem tudnád feltuningolni egy kicsit?
yamaha-ba gergőnek a csaja az ő motorjával szoktad látni
Bigát talikon meg stadion parkolóban is szoktam
engem nem zavar csak veszélyes rám nézve a dolog
És az a fura, hogy már egyre több a nagy motorral közlekedő hölgyek száma. Láttam egy NC700-al még egy szőke hosszú hajút, meg ott van Biga8719 is, őt is láttam a múltkor, meg még van még egy de azt sötétben láttam lehet hogy nem is lány volt. Női sport lesz lassan