üdv az uraknak - helló Szesze !
Hétfőn valaki esetleg motorzni ?
kb 12 00 tól jó nekem .
SNOOPYKA remélem korán ébredsz hétfőn és MELEG lessz .
( addig mindenki igyon meg valamit , egészségedre ARANKA )
Köszönöm a megtisztelő bizalmat
Amúgy is csak a barátom védelmében cselekedtem,de remélhetőleg ezesetben csak simán élvezzük majd amit a rendezvény nyújt
Remélhetőleg a technikai szint nem múlja alul önmagát
A taktikai megmozdulásokra vonatkozóan pedig sokkal előrehaladottab állapotban vagyok,úgyhogy az sem jelenthet gondot
Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
csak a debreceni ut meg vissza
Hétfőre gyúrjál, jön ATTTILA is, ARANKA is, SNOOPYKA is és még sokan mások?!
Ő egy ISTEN!
Hétfőn valaki esetleg motorzni ?
kb 12 00 tól jó nekem .
SNOOPYKA remélem korán ébredsz hétfőn és MELEG lessz .
( addig mindenki igyon meg valamit , egészségedre ARANKA )
Holnap pláza
Amúgy is csak a barátom védelmében cselekedtem,de remélhetőleg ezesetben csak simán élvezzük majd amit a rendezvény nyújt
Ha mégis, akciózhatsz majd ismét!
Tudom mire vagy képes!
A taktikai megmozdulásokra vonatkozóan pedig sokkal előrehaladottab állapotban vagyok,úgyhogy az sem jelenthet gondot
Sajnos lesz mit csinálnom
Reméljük lesz olyan jó mint 2 éve?!
De mint már mondottam,hosszú a hétvége
Amúgy köszi, neked meg jó munkát (már ha lehet ilyet mondani)
Csak akkor menjünk ha a főszponzor repijegyeket ad
Majd megkérdezem
Nagyon tutyikosak a nózik?
Motorozni munka helyett?
Vigyázzatok magatokra, jó gurulást!
Igaz, lehet hogy már későn?
Egy időpontot viszont páran már egyeztettünk
Egy pörgős kis kanyar feltehetően a szlovák határ felé
Szombat fél 12 pláza
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!