Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Misalyka, a jég utca elején jobb oldalon az üveges megoldja a problémádat!
A lap jobb alsó sarkában a mellekről hiányzik a bimbó! Figyejjjé má oda!
motorola V3.. ugyanmár.. a Nokia is tud vékony lenni
az ezen nem segít

olyan árakat kérnek el am egy fos hangszóróért.. pff.. nem ér annyit a teló..

ja ha vkienek van hibás k550e szóljon megveszem
Szimeringezd meg azt is!
a telóba kicseréltük a szimmeringet

most épp egy másik telót csinálok ebbe a hangszóró rossz
Mit raktál össze?
Mala! Összeraktam.. úgy néz ki hogy :
nem semmi mákod volt haver!
sziasztok valaki nem tuja véletlenűl hoy nyíregyen hol vágnak tükröt vagy tükör lapot mert a balos visszapillantómba el van törve

meg volna 1 hírem:a rendörök tegnap megáltottak a mitommal(125-ös de még nincs megcsinálva a papírja)és közölték hogy nem 50es én persze álítottam hogy deee az.....mondta hogy berendel kpm-re még ma jóó lefagytammert a rendszám ithol pihen nah mindegy beszélgettem velük mígaddig lekérték a vázszám alapján a dolgait mondta hogy jó rendszerbe is benne van hogy 125-ös mondta hogy ez 1, 150.000res mtatvány volt nekem de addig beszélgettem velük hogy mondta hogy mákom van kapok 1 3000-res csekker első gumim is cserés lenne nah mindegy szerintem még jó..és közölte hogy itt borbányán nem-e ismerek valami sötétkék- fekete enduros 2t-t mert meglógtak a kollégájuk elől szóval aki tette szerintem fesse át jobban jár
meg közölte hogy első és utolsó esély volt.....de hó végén már tuti kapja a rendszámot csak diákmunkábol nehéz haladni
kb enyi am szép napot
Ma is félre váltottam, én már kezdem unni, ha tudtok egy jó szerelőt szóljatok.
O.K.,akkor csak tanulj meg váltani!
Köszi
ok, ha esetleg beadnak valami normális használt ruhát, szólok.
a rakamaziakra térve (hogy itt lakok)
akkor a vasút állomásnál, és a Gösser étteremnél szokásuk megállítani a népet...
akinek sietős a dolga, vagy akár kopottabb a gumi, járjon alul (főutat mellőzve-mert arra felé nem szokásuk)

jó éjt mindenkinek
Nekem is nagy nagyon tetszett a mai nap,jól éreztem magam én is.
A Rakamazi csekk osztogató úriemberről a véleményem az hogy...................................................................
...................................................!
Jó éjt mindenkinek! Snoopykának is!
9363! Kihúzattam 4.-ben jól meg is rángattam 10ezres fordulaton de nem dobta ki. Remélem nem is fogja.
Jó éjt mindenkinek!
még azalatt is!
Gondolom a vaterán egy százasért vitték volna?!
A lényeg, hogy jól száltál ki belőle.
egy tizest, de jobban jöttem ki mint a vaterás ajánlatokkal
Szesze meglett a srác a haverom visszaadta neki